Znam momci najmanji problem zapretiti,ili otici uzeti mu nesto dok ne da pare,ali ja sam kriv sto sam platio unapred ali da se ja ne bih cimao da me prijavi ja cu lepo kad budem imao opet nesto da se radi na kolima ne daj boze,oterati da mi uradi i kad zavrsi reci,e to ti je placeno sa onim sto si mi pogubio i polomio,da ne idem da pretim coveku za sitne pare,neka,sve to dodje na svoje..a ne farba mi on nego neki drugi covek,on radi samo limariju..danas sam lezao ceo dan pod kolima,uzeo drugi rezervoar i namestio ga,ali mi majmun kad je vadio onaj stari pokidao i sve zabice ispod kad je cupao crevo,mucio sam se ceo dan..majstor je mnogo dobar sto se tice limarije,on je 60tih poceo da radi sa limarijom,jedan od prvih koji je imao prijavljenu radnju u sumadiji,madjionicar je sa limom,ali je mator pa samim tim i malo fuseri oko propratnih radova...a sto se tice dzepa,auto mi proguta svaki dinar,ali danas kad sam ga prvi put upalio posle dva i po meseca,bio sam srecan ko dete,i odmah zaboravio na novcanik