GEneralka svog, uvek je bolje nego kupovati polovan sa otpada, mačka u džaku...iako je možda bolji taj sa otpada opet ćeš morati uložiti u njega bar osnovno...ulje, filteri, kaiš jedan, drugi, treći, peti....ali opet ne znaš koliko mu je duša izvađena, koliko će ulja da troši itd. pa još ako je i stranac, carina, registracija, ako ćeš ostaviti plin opet atest...ma sto čuda 
Ja ću isto da generališem svoj KR na proleće, čupam plin napolje, vraćam sve na fabričko stanje i da uživam u GTI kolicima

Sta je macka u dzaku? Polovan motor sa otpada ili delovi novi sa proizvodnjom u kojoj zemlji?
Znas posto je novi klip u nemackoj za dizela ili za 16V?
Majstor odradi sve dobro,a koliku garanciju ce da ti da za te delove ,made in njemacka,liveno na brodu za madagaskar?
Ja sam brate kupio motor pre 3 godine 1.6 td-ic sa predjenih 320000km.za 3 godine nijedan problem nisam imao a vozio sam ga kao da sam ga ukrao,
zubcasti kajs nisam promenio,na 10.000 menjao ulje.3 godine nema dima,nit potrosnje ulja(sad poceo da dimucka plavkasto malo,mislim da je turbo),pali na sve ove minuse.
Sve je to sviranje k. Zasta god se odlucis,krstices se svaki put kad palis auto,haha.
Srecno