Autor Tema: Odjednom poceo da se gasi i stuca u voznji (DANAS se ugasio i nije hteo da upali  (Pročitano 9528 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže zen3dom

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
    • Data centri | UPS-ovi | Agregati | Napajanje za data centre
  • Auto: civare
Odg: Odjednom poceo da se gasi i stuca u voznji (DANAS se ugasio i nije hteo da upali
« Odgovor #20 poslato: Februar 18, 2012, 07:46:13 posle podne »
@deyan 99% vlaga u razvodnoj kapi ili lose svijecice
www.2e-consulting.com
Rjesenja za besprekidna napajanja, Data Centri, UPS, Agregati

Van mreže deyan

• VW Početnik
Odg: Odjednom poceo da se gasi i stuca u voznji (DANAS se ugasio i nije hteo da upali
« Odgovor #21 poslato: Februar 18, 2012, 07:53:14 posle podne »
Zaboravio sam da kazem da sam i svecice promenio,stavljene su  ngk ali neznam tacnu oznaku.E sad ako je vlaga,valjda bi se videla na kapi kao kondenzat ili inje bar malo,a kapa bude topla i suva zato mi nije jasno da se gasi kad zagreje.

Van mreže deyan

• VW Početnik
« Odgovor #22 poslato: Februar 19, 2012, 08:11:01 posle podne »
Pumpa ispravna,e sad prvi problemi su poceli sa hladnim danima i posto auto stoji napolju, kad nije hteo da upali uvek sam imao kondenzat u kapi.Ja uzmem i kupim kapu,palac i promenim ali problem je ostao.E na ovoj kapi sto sam sad stavio nemogu da postavim limeni oklop koji je bio preko stare kape jer sad je labav,mozda je ipak kapa u pitanju kupicu jos jednu i probati pa cu da javim rezultat.Hvala jos jednom

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
  • Auto: golf country
« Odgovor #23 poslato: Februar 19, 2012, 08:56:17 posle podne »
bobinu provjeri
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

Van mreže shone357

• Full Member
  • Auto: Golf Mk2
« Odgovor #24 poslato: Februar 19, 2012, 11:41:23 posle podne »
+1
i poprskaj kablove, kapu i ostale delove kontakt sprejom, ako bude radio kako treba, znaci da ti je negde probio kabal ili kapa   B)
G T I - opaasna masina......

Van mreže Milan 1.3

• VW Početnik
« Odgovor #25 poslato: April 28, 2012, 01:10:50 posle podne »
ja imam slican problem na golfu 2 1.3 ajnspric, pisao sam vec na tu temu i do sada nisam resio problem, kod me je problem da gubi snagu i trokira itd ali kad izvadim konektor iz plavog davaca na razcvi ide kao lud.
e sad da li je moguce da je i kod mene razvodnik jer to nisam menjao ,a menjao sam 15 stvari do sad?? inace pali kao metak uvek bez problema i onda radi normalno minut i onda uspori obrtaje i ugasi se,a u voznji samo uspori tj izgubi snagu, isturiram ga na ler pa cimne kao lud pa opet uspori, ja vozim bez tog davaca :) tj sa iskljucenim davacom
« Poslednja izmena: April 28, 2012, 01:17:20 posle podne od strane Bircha »