Copy/paste sa drugog foruma ...
...
Blokira zadnji levi tocak........njihov auto moto savez me pokupio sa puta i konstantovali da nesto nije u redu sa diskovima i plocicama, mozda sa kljestima........kakav je sistem ovde nece da rade ako ne zamene sve.......cenu necu da komentarisem, cetiri cifre........zato pitam jel zna neko ko se bavi slepom iz Nemacke.......okolina Hanovera do BGa......
Sad idu predlozi saveti kolega forumasa ovo ono ....
Malo je cudna situacija.........kocnice, plocice i diskovi su novi, nisu bas menjani kod "laze u podrumu".........prvo sam nazvao auto kucu gde sam radio servis........oni se naravno ogradili........tocak se pomera, ali tesko.........nalazim se u selendri i zavisim od jedne servisne kuce, koja je procenila da sve treba da se menja.......od kljesta (koja navodno kostaju 437 sa popustom), do plocica i diskova......i prednji trebaju da se pregledaju (mozda i promene), nesto sumnjaju da i kod njih nije sve u najboljem redu..........navodno sve "izgorelo"........
U pitanju je passat b6........
Ne zelim nista da rizikujem pa bi auto slep sluzbom pravo do bga,......ako poznajete nekoga.......Sad opet saveti drugova forumasa pa njegov odgovor ...
Napokon problem resen ...
Kljesta potpuno blokirala, usla voda i prljavstina.......posto je sa el. mehanizmom "izvuko" sam se sa 526 eur.......da li su me odradili? ne znam, nisam automehanicar.........remont navodno nemoguc, ili ne zele da rade.........jebi ga.......idemo dalje..........

...
A meni crni fond na svakom putovanju 20e

....