Vezati pojas, DA ili NE

... ZA ili PROTIV

...
Ko se dvoumi ili zivi u zabludi, neka se odgega do prvog luna parka i odvoza 2 zetona. E onda ce mu iz doopeta doci u vugla zasto je pojas dobar i cemu sluzi ...
...

...
Jedni kazu bolesne novine drugi kazu loše vreme. Nit su novine bolesne nit je loše vreme. LOŠI su ljudi ...
...
Leto 75e ... ćale u maju kupio novu škodu 110 a u julu krenuli na more.
Ćale je isto voleo da vozi jadrankom, od dubrovnika pa do rijeke ...
Sve se odigralo u sekundi, bio sam klinac od nekih 6 godina ali se secam svega kao da je juce bilo ...
Okolina dubrovnika, zanela se prazna prikolica kamiona u krivini i presla u nasu traku direktno udarivši u skodilaka ...
Ćale grudnim košem iskrivio volan. Koliko je rebara imao polomljeno ne znam ali znam da je dugo bio u dubrovackoj bolnici ...
Keva se zalepila za soferku ali je sva sreća prosla samo sa laksim povredama ...
Brat spavao na zadnjem sedištu iza caleta. Inercija ga bacila na B stub gde se zakucao sa levom slepoočnicom. U bolnicu je bio dopremljen klinički mrtav, doktori ga jedva spasli iako je jednom nogom već bio na onoj strani ...
A ja

... ja izasao iz svega toga zdrav i prav. Ma ni ogreban. Meni će glave da dodju iste stvari koje i mom pobratimu Zokiju

... volimo da onjušimo pa makar nam to bilo zadnje u zivotu

...
Pojas, DA ili NE ...
Ako mene pitate za mišljenje, ja ga koristim oduvek. Ćale me je tome naučio ...