Zanimljiva rasprava, jos zanimljiviji ljudi koji pisu

vw je glupo porediti sa bmw, nije mu ni do kolena, audi bi vec mogao da se poredi. Ja volim BMW jer je jedini auto koji u svakom svom modelu daje tak sportski duh. Skoro je drugar upoznao test vozaca vrelih guma, covek je vozio sve od automobila i kaze da svaki automobil posle par krugova zesce voznje pocne da popusta, da se greje, da smrdi, jedino bmw ne. Ko nije imao priliku da vozi i proba, glupo je da komentarise. Po meni najgora sekta su ljudi koji voze alfe i golfa 4. A ja kad sam seo iz golfa 4 u bmw e46, video sam sta je sta, isto je bilo i kad sam seo u a4, daleko je bolji od vw. Ja iskeno volim VW, ali samo zato sto sam ljubitelj GTI modela od malih nogu.
Andrejakg blatis tu po bmw, a npr tvoj auto na 15 000km potrpsi par litara ulja, tj svaki tfsi trosi ulje kao lud, prlja usis, ima dosta stvari na koje treba paziti itd.
Sto se dizela tice, bmw ima ubedljivo najbrze dizele, audi mu je za petama. Ne gotivim npr kod bmw brnzince do 2000 kubika, jer su sa turbo motorima tek od pre par godina poceli, ali je zato M srija bez premca i u skoro svim testovima uvek prva. Jedino Audi ima bolji pogon na sva 4 tocka, vise su radili na tome i razvijali taj sistem.