I ja isto kaze sta bi bilo mislis da je bmw nesto brzi ??? Ja nmg da verujem koji smo mi seljaci! Pa vi mislite da je bmw naj auto ,da je ne znam sta! eno ti ga bmw club serbia forum idi vidi koliko imaju isto problema sa automobilima!sta ste se istripovali bmw pa bmw 2015 godiste serija 5 kad vidim unutra narandzasto da svetli instrument tabla pa mene slog strefi sta ljudi ugradjuju u automobile koji kostaju preko 35 000eura ee fazon izasao iz mode jos 2000 pa zatim enterijer da povracas ljudi jos zive u 20veku.Batalite molim vas navikana marka klinci se popalili neznaju sline da obrisu...taj 3.0D pojede ga 1.9tdi 131ks kao ne znam sta...Zove me lik juce e imam 116i za zamenu audija , ja mu rekao prijatelju taj 1.6 benzinac atmo trosi 9,10L po gradu pa moj 2.0tfsi trosi 2L vise koji bre bmw , sa daciom 1.6 sam drao te keceve 1.6 da su se ljudi krstili .A kad krenu price bmw benzinac atmo naj motori na svetu pa sinovi moji sa japancem(nissan,mitsubishi,toyota,honda)PA i Renault!!! istim atmo motorem pojedem bmw kako oces...nisam pomenuo namerno VW program iz razloga sto se VW odavno odlucio za turbomotore a bmw jos nije poceo da ubacuje misle da su pametni to ne valja , poserem vam se i na taj bmw i na tu mecku.krsevi klasicni udario me lik sa c220 2017 god stila 2002 fiat pisljivi direktno ja izlazim iz kola stilo prsla maska naprsla zapravo, a na mecki branik ceo maska cela kopce farova popucale znaci direkt ne od pozadi pa da vadite pricu greda jaca itd svaki auto pozadi jaci i te fore sto kazem da je tacno...idi sine vozi e46 posto nam je to sad standard pa se tripuj da vozis kola ,pogotovo onaj 320d 136ks sa njim ces tek da se usrecis.ili 318i koji vuce ko dacia 1.6mpi