Slajn, ovo je strujni sok forumu u klinickoj smrti

steta sto nije Nino ovde da zabiberi
Travele, a i ostali ja nikad nisam napisao da se sposobnost meri novcem. Molim vas nadjite gde sam to napisao. Ne da nisam napisao vec ni ne mislim tako, a da je to tako kada pogledam svoju "ustedjevinu" vidim da sam veoma nesposoban

tako da to sto se imenovali mene u tom kontekstu ste se nasrali za medalju. To je vasa stvar i ako to ponavljate na svakoj stranici i dalje nece biti istina nego vas ocaj kojim pokazujete da zarko zelite da je tako. Ja znam da ima osoba koje ne vole da cuju savete jer se onda osecaju inferiorno, da im se diskretno kazuje kako da se ponasaju u zivotu. Ja nemam problem sa tim, slusao sam savete iskusnih ljudi koji su prosli nesto u zivotu, primenjujem sta mogu da primenim. Moja ideja je bila da osvestim ljude u Srbiji, da prekinu da kukaju i da ako plan A ne radi, ako plan B ne radi ako plan C ne radi da pokusaju plan D. Jedan ce da uspe, znam sigurno. Da se ne predaju, da ne klonu. Onaj ko se oseca ugrozenim mojim stavom i savetima, slobodno moze da me ne slusa jer njemu moje reci ni nisu bile namenjene. Za mene je uspesnost duhovna stvar koju ovoj publici stvarno ne vidim smisla objasnjavati. Travele ne mozes ti mene razumeti niti staviti u tvoje okvire shvatanja, samo sebe dovodis u zabludu. Ti i ja zajednicki samo delimo vazduh na ovoj planeti neko vreme.
Deluje mi da neke ljude vise boli tudja sreca, nego njihova nesreca. To ce vas prvo pojesti.