0 Članovi i 28 gostiju pregledaju ovu temu.
Citat: GT267 Januar 15, 2013, 07:48:33 posle podneE vidjeh malo prije ovu sliku sto je Simon postavio . . . . pa brate moj, sta je taj radio, ima li on eksere u dupetu, dje mu je rukohvat, sta on ima umjesto sake, mengele. . . ? Vise lisca po patosu nego u parku u kasnoj jeseni. . . Decki, ako je to to u pitanju licno sam ga gledo, cijena mu je oko 1000E ja msm I da, auto je razbijeno, zato je u tom stanju.
E vidjeh malo prije ovu sliku sto je Simon postavio . . . . pa brate moj, sta je taj radio, ima li on eksere u dupetu, dje mu je rukohvat, sta on ima umjesto sake, mengele. . . ? Vise lisca po patosu nego u parku u kasnoj jeseni. . .
ctrl-shift-esc
ctrl+ shift+ esc radi isto sto i ctrl+alt+delCrni Nino, ko ti instalirao ovaj windows?Sledeci put ga oderi kad dodje na kanal.Nego je l' ti hoces da jednostavno restartujes kompjuter jer je zablokirao?
Ma ako ces da ga samo restartujes samo ubodi ono manje dugme dolje na kucistu i rijeseno. . . Kao kad kolima maknes i vratis kleme. . .
ne radi isto ako je win7 ili u domenu komp :Pne moze daljinski, presao je 10.000 mora na mali servis. a mogao bi jednom da se setis da poneses kad svracam , pa da ti sredim to ljudski