Preksinoć oko 20 sati negde pre Rudnika preteknem VW Tiguan slovačkih tablica na isprekidanoj liniji, bezbedno, nisam mu blicao ni svirao...
Bilo je više njih u grupici, bmw e90 i noviji audi a3, svi slovačke table. Tiguan je bio na čelu grupe. Kasnije me lik stigne i pusti duga, mislim da su bili biksenon.
Ljudi to je neverovatno kako svetli kad je tako blizu iz mene, sklopio sam i srednji retrovizor al i dalje bije kroz onaj "zatamljeni" deo.
Ajde reko možda nije primetio da su mu duga i posle nekog vremena upalim sva 4, mašem rukom - ništa. Jedva sam vozio...dok me nije pretekao uz Rudnik.
E kad me je pretekao i kad su krenula druga kola nama u susret ugasio je svetla, znači zaslepljivao me namerno.
E onda sam ja njemu upalio duga i vozio na metar od njega nije mogao da mi pobegne sa tim govnetom.
Tad sam zažalio što dvojka nema jača svetla... neće tiguan preko 120 uz Rudnik ili ne sme, a ne može ni golf brže od toga trećom uzbrdo.
Eto brate po kolima iz Slovačke ako ovo čitaš pročitaj i ovo:
Tie svine hlúpy retardovaný, seriem na vás Tiguan nabite ju do zadku so všetkými pohonom predných kolies