Drugari mozda nije mesto za moj odgovor ovde ali pazite nikakav otvoreni plamen prilikom odmrzavanja nafte, pre par sati sam bio svedok tragicne nesrece,,,, vracajuci se sa posla na 10m od mene sa desne strane odleteo je sleper u vazduh ispred mene ispao covek u plamenu kao da je lutka zapaljena, , ukocim smesta dam sva 4 trcim u gepeku po protiv pozarni ali dzaba iz susednog smera covek trci pokusavajuci da ugasi snegom zrtvu ali dzaba...,,, preminula je posle 3 sekundi, uzas prizor, stomak od eksplozije otvoren, creva i ruke gore, katastrofa,,, iz kamiona skace drugi covek i on zapaljen sva sreca priseban valja se i gasi vatru u sneg, posledica drame i uzasnog dogadjaja je po ocevicima da je majstor uzeo veliku plinsku docu sto koriste kao grejalicu u kamion, postavio ispod rezervoara i grejao isti zaboravivsi da odvrti cep, puca rezervoar a posle 2--3 sek i boca, bilans jedan na mestu mrtav specen dvoje povredjenih a mene htela da preokrene detonacija, rezervoar pun 800l nafte sipali naftu preko noci a nisu mogli izjutra da ga upale... spojena dva rezervoara od po 400l. nedao bog nikom...