@klod
jutros sam otisao da sklonim auto sa ulice tj trotoara, naravno imao sam malo vise vremena, pa sam uzeo raskacio onu plastiku sto pokriva resetkicu za filter(znaci sa one strane gde je motor) tj sa desne ispod brisaca... I opet upalio auto, radio je normalno bez dimljenja i onda kako je temepratura rasla tako je i pocinjao dim da se vidi i oseca... Zato sam ga i dovezao kuci jer skapirao sam da dok je hladan moze da se vozi. Sada je koliko toliko siguran, mislim nije na ulici... E sad, kako i gde se nalazi taj hladanjak za zamenu((i da, jer moguce da je hladnjak, on i dalje greje ko lud, a i hladi kao lud, znaci bas brise, i tokom cele zime je radio odlicno, a sto je najgore i dalje radi, e jedino sto kad se zagreje krene da dimi), jel moze ona resetka da se skine i ona rupa da se ocisti, provalio sam da iz nje dolazi taj miris, samo sto je manje smrdelo i dimilo kad sam skinuo onu plasticnu zastitu citao sam da je on oko 2k i plus zamena minimum 2k,))... I da li mogu ja sam da ga promenim?