Autor Tema: nosači motora golf 2 1,6 b  (Pročitano 2057 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Bubu

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Ako žena može menjati frizera i ja mogu automehani
  • Auto: golf 2 1,6 b
nosači motora golf 2 1,6 b
« poslato: Januar 25, 2012, 11:05:09 posle podne »
Ajde mođda će još nekom koristiti osim meni. Ovo sam već  pitanje postavio na "Uradi sam" ali su ga izgleda urednici sklonili. Gedora mi je sve lijepo objasnio po tačkama kako se menjaju /ali sam zapamtio samo pod tačkom 6: Odmori i popij pivo". Moja pitanja su:
-Da li je bolje uzeti polovan original ili novi /ni malo jeftin/ deo
-kako prepoznati kada imaš u rukama polovan nosać da li je ispravan
-ja treba da zamenim prednji-bombu i bočni desni i da li je to već neko radio i kako. Gedoru više ne smijem pitati.

Van mreže MaxBunker

• VW Početnik
  • Auto: Passat 3 1.8 (TNG)
Odg: nosači motora golf 2 1,6 b
« Odgovor #1 poslato: Januar 26, 2012, 04:28:57 posle podne »
Koliko može biti dobar nosač star 25 godina? Ipak je od gume, a guma stari vremenom, makar stajala u vitrini. Uzmi nov ali kvalitetnog proizvođača. Ja sam FEBI original platio 18 evra u RS. Kod mene je neki punjen uljem, a postoji i samo gumeni, ne znam koji kod tebe ide.

Van mreže Djole DMC

• Master Member
  • Pol: Muškarac
Odg: nosači motora golf 2 1,6 b
« Odgovor #2 poslato: Januar 29, 2012, 10:44:27 pre podne »
Nisu polovni nosaci stari 25god, stari su 5-6 do 10 ali kupljeni su u NEmackoj pa su zato kvalitetniji. Normalno treba naci dobar i takav moze da traje 3x duze nego nov kupljen kod nas.
Ovo sam već  pitanje postavio na "Uradi sam" ali su ga izgleda urednici sklonili.

Normalno da su sklonili, inace bi se neko sledeci nasao pametan da u "uradi sam" stavi temu "kako se menja tocak"/