E ovako , malo da osvezim temu , malo sam radio na autu , pa da se pohvalim , u poslednje vreme zamenio sam dosta sto potrosnih delova , tako i onih drugih , prvo sam odvezao auto kod majstora i pregledali smo celog i zamenili sta je bilo potrebno , naravno korpa i lamela su najavile ranije da su zrele za zamenu pa sam i to zamenio , takodje , servis je uradjen , zamenjene plocice , sad nema cukanja u prednjoj levoj strani , i tako neke sitnice.
Ugradio sam el podizace prednjih stakala , i evo ovim putem bih se zahvalio clanu
Djole DMC koji mi je sve to ugradio i napravio da radi bez greske , stvarno se pohvale on je jedan od retkih koji se razume u svoj posao besprekorno. Zatim je pala ugradnja table sa obrtaljkom , koju sam kupio od clana
Mixa90 i njemu bih se takodje zahvalio na besprekornoj tabli koju mi je poslao i naplatio kao da je ispravna , a na njoj osvetljenje nije radilo , i kilometar skala se tresla kao na jugu , ali srecom isti model sata mi je bio pa sam se snasao da prepakujem , to je ta nasa korektna saradnja momaka sa Surcina. Evo malo slika nema puno , i takodje na ovoj prvoj slici , slikan je blizanac golf od clana Desmo

zamenih i ove klincice sto idu na stubice