Kako sam saznao za šta služe prorezi na haubi
Od kako sam kupio auto (VW Mk2) jezičak koji zatvara haubu nije mogao lepo da pogodi rupu, nego je uvek išao više napred pa mu je uvek bilo potrebno malo "pomoći" da uleti gde treba.
Naravno nikad nisam mogao da zalupim haubu kao gepek. Iskreno nikad mi to nije smetalo.
Letos kad je auto bio na servisu, ravnanje glave, ventili, gumice... majstor je bio vredan pa je "namestio" i jezičak.
Sada je hauba mogla da se zalupi ali više nije bio u funkciji onaj drugi stepen koji drži haubu "zaključanu" i kad nije zatvorena do kraja.
Primetio sam to odmah ali sam bio lenj da kupim drugi jezičak i sam vozio tako jedno vreme, dva tri meseca.
Došao je i taj dan, gledao sam ulje pred put kad mi je zazvonio mobilni, spustio haubu i otišao u kuću po nešto.
Kasnije krenuo na put, usput stao da sipam gas (ne znam kako nisam video da hauba nije zatvorena do kraja) i zapalio dalje.
Sećam se da sam pretakao jednog Golfa peticu i mečku slona i na oko 120km/h, pomračenje sunca uz strahovit prasak.
Siguran sam da su Nemci uzeli u obzir i to da se nekom otvori hauba u vožni pa su uredno prorezali rupe na haubi koje siguran sam imaju još neku namenu sem gledanja kroz njih.
U trenutku kad mi se to deslio prošao mi je kroz glavu jedan crveni Yugo kome se isto to desilo davno, znam da smo se drugar i ja pokidali od smeha (išli smo u Zrenjanin)....
Odezeo gas, polako na kočnicu, desni žmigavac, parkirao na travu pored puta (nisam odmak`o daleko od Vršca, možda šest km).
Izađoh iz auta, hauba savijena kao kifla preko krova, prolaze i slon i golf, gledaju ljudi...već se vidim kako zovem nekog da dođe po mene i nastavljam put autobusom.
Nekako sam odlepio haubu sa krova i šoferke i zalupio je tako krivu, vozio sam još 230 km...
Vezni lim ispod šoferke skoro iščupan od šarki koje drže haubu, hauba za bacanje, slobodna procena štete 200€, broj povređenih 0, osumljičenih 1-2, okrivljenih 0.