Autor Tema: Zatezaci pojasa  (Pročitano 1338 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ZBaba

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Polo 1.4 TDI 2001
Zatezaci pojasa
« poslato: Januar 19, 2012, 07:00:34 posle podne »
Evo jos jedna od mnogobrojnih tema u vezi problema sa airbagom.  biggrin  Prvi put sam nakacio auto na dijagnostiku u pitanju je polo 2001, 1.4 TDI troje vrata. Razlog kacenja je lampica airbaga koja izbi oci. Dijagnostika pokazuje problem u "zatezacima" pojasa na vozacevom sedistu i suvozacevom plus problem airbag-a suvozacevog sedista. Probali smo da izbrisemo te greske ali bez uspeha. Posto cvrsto verujem da je moj ljubimac u ranijem zivotu imao bliski susret na desnoj strani sa nekim stubom, bankinom, drugim kolima... da li je veliki trosak namestanja tih "zatezaca" ?  Gledajuci na netu i ovde na forumu niko nema problem sa "zatezacima" da li je to povezano sa "okidacima" airbag-a ili ja brkam neke pojmove jer iskreno prvi put sam gledao dijagnosticki pregled auta uzivo a i majstor-drugar nije nesto specijalizovan za to ?   boodala
« Poslednja izmena: Januar 19, 2012, 09:03:07 posle podne od strane ZBaba »
Posten narod.

Van mreže NikolaRS

• Master Member
  • Auto: Passat
Odg: Zatezaci pojasa
« Odgovor #1 poslato: Januar 19, 2012, 07:02:30 posle podne »
znam kad je drug udario cetvorku, morao je i pojaseve da mjenja da bi ukinuli tu gresku

Van mreže kiza91

• Hero Member
  • vw rulez
  • Auto: Bugatti Veyron
« Odgovor #2 poslato: Januar 19, 2012, 08:12:12 posle podne »
kako mene smaraju ti zatezaci..ima poginem zbog njih,cim malo brze udjem u krivinu zalepi me pojas,jel mogu da se iskljuce? :D

Van mreže ZBaba

• VW Početnik
  • Auto: Polo 1.4 TDI 2001
« Odgovor #3 poslato: Januar 21, 2012, 12:34:05 posle podne »
Mene zanima dal ti zatezaci imaju neki senzor koji moze da se ponisti ili mora da se menja?
Posten narod.