Dok je naopolju -10 stepeni i +1m snega ja gomilam delove i iscekujem toplije dane.
Borine resetke ventilacije/klime :D

prekidaci grejaca sedista, trenutno samo eseteski popunjavaju prazan prostor, mada sam vec nabavio instalaciju i usao u trag originalnim grejacima koja bih mozda naknadno integrisao u svoja sedista.

Americke pozicije za prednji branik (side markers), trebao bih prefarbati prednji branik na prolece pa sam resio i njih da ugradim u lajsnu.
Oduvek sam ih prizeljkivao na autu, ovo je stvar ukusa, ne ocekujem da se neko slozi samnom. Nabavio sam i narandzaste ledice koje bi trebale davati autenticnu boju.

Odustao sam od aftermarket farova sa socivom, planirao sam naknadno da ugradim morimoto bixenon projektore ali su neisplativi. Ipak cu se strpiti do OEM xenona, a dotle sam kupio nova stakla farova, ofarbao pozadinu fara i kupio sociva za maglenke.

nabavio sam jos i Borine naslone za glavu koji su definitivno nesto najbolje sto sam modifikovao na autu, a evo i slike ambijentalnog osvetljenja koje je mozda malo jace nego originalno(passat W8) ali vremenom sam se navikao i ne bih ga demontirao jer pravi idealnu crvenkastu nijansu u monotoniji mraka.

Kupljen je trokraki volan, kozna poluga rucne kocnice i koza oko rucice menjaca sa alu okvirom ali je sve u fazi reparacije sto bi trebalo biti gotovo u sledecem postu, ako Bog da. Ocekujem realizaciju jedne male trgovine, no o tome cemo u narednom update-u.