Auto je vec spusten, autoput vidim samo na slici tako da nize od ovoga nije funkcionalno. Na autu su zimske gume pa deluje drugacije, ove audijeve su lakse i jeftinije od celicara i to je jedan od razloga sto ih kotrljam, a opet subjektivno, drag mi je ovaj model jer sam ga i ranije imao. Za toplije dane imam AEZ-ove 17", probao sam parabol sa TT-a koje su objektivno prelepe, ali nisu za moj auto. Da bi OEM legao savrseno, potrebno je da ga bacim na pod, stoga ostaju felne koje vec posedujem. Sto se tice stopki, nisu previse tamne, u sustini su transparentno sive, samo fali direktnog sunca na fotografiji da se uoci prava boja. Crveno-bele stopke su moj sekundarni izbor i to opet iz serije "magic colours", mada one bi za sobom onda ponele jos neke prepravke.
Spojler je stavljen da bi razbio taj "zaobljeni" element zadnjeg dela, uz V6 spojler i izvucene 245-ice izgleda fenomenalno, upravo je ukomponovan uz kit V6 detalja koje opet neki ne vole jer su pobornici "bubble" clean siluete karakteristicne za R32. Ukoliko bih imao R32 paket spojlera, "kacket" bi definitivno bio sklonjen.
Damire, Wele... hvala vam na odlicnom komentaru i kritici, do sada se niko nije suprostavio ovim detaljima.