Skromno predstavljam svog VW-a o kojem nema puno pricati... auto je samo voljen i odrzavan.
Kao sto naslov govori, rec je o Golfu 4, 2001 godina proizvodnje.
Auto se konstantno eksploatise kao prevozno sredstvo u urbanim i ruralnim sredinama a u zadnje vreme zna i da povuce 10-tak vreca cementa. Uprkos stalnom koriscenju, nastojim ga odrzati u vrhunskom stanju u skladu sa licnim osecajem za estetiku.
Kategoricki cu navesti sprovedene prerade:
Crna boja sa perla efektom, naravno ovo je fabricka boja ali je navodim kao bazu narednih modifikacija;
Originalni VW logotipi u mat crnoj izvedbi;
Originalne Hella stop lampe crne boje;
Prednji i zadnji spojler od V6 modela;
ABT krovni spojler;
zadnji brisac od Pola 9n-a/Golfa 5
shark antena od Golfa 5
Opruge Eibach Pro System 35mm
Zadnji distanceri Power Tech 30mm
Oprema je special, mada nista specijalno nije obuhvatila osim centralne brave i elektricnih podizaca stakala. Naknadno sam ugradio:
Papucice i footrest od Audija TT (originalni deo)
Armrest
Prednji i zadnji cup holder
Zvucnike Rockford Fosgate FNP 2614
Pojacalo Alpine MRP-F240 koje podrzava zvucnike u tapacirima
Od obuce se na autu trenutno nalazi zimski setup, OEM Audi A3 15" pirelli sotozero 195/65 R15
dok za leto imam AEZ Icon 5 8J-17" sa 225/45 R17 dunlop SP sport
Ispod haube se krije skromni, redovno odrzavani TDI 90KS na kojem nista nikada nije radjeno, mada je duze vremena u planu neki kulturni remap.
Prva opcija zimske obuce bile su celicare koje mi nisu odgovarale zbog tezine, osim toga napala ih je korozija u dubinskom obliku. Audi A3 OEM 15" su mi uvek bile favorit i ciljano sam ih trazio za zimare, dobio sam ih za 60EUR sa dostavom.

toliko od mene za prvu temu nakon predstavljanja.