Ko zna sta je, uglavnom se odusevi na ulici.

Auto se vozi, presao sam oko 300 km za 8 sati voznje. Za sad je sve ok. Ide neverovatno! Ja sam bio ubedjen da me malo vara zvukom, obzirom da je dosta glasan i uzmem lepo stopericu u ruke i izmerim oko 8,5 sekundi do 100 (po brzinomeru) sto je oko 96 km/h po gps-u. Kez je bio od uva do uva! Namestili smo sve pokazivace, ukljucujuci i onu lampicu za eco voznju, koja signalizira kad je najpogodnije da se promeni brzina, kazaljku za trenutnu potrosnju, sve funkcije na bordu i one na vdo saticima. Po njegovom bordu je jako mali potrosac, otvoreno 4,5 grad do 7l, mada u praksi trosi oko 8l kombinovane voznje. Odlicno koci, lepo se ponasa u krivinama, sve u svemu, izuzetno sam iznenadjen, obzirom da nisam znao sta me ocekuje. Danas sam vozio auto da se uradi poliranje stakala obzirom da su dosta izgrebana, mada nisam puno dobio, obzirom da su ostecenja dosta duboka, pa cu ih verovatno menjati, jer se bas vide risevi na sve strane. Nanesena je i neka vrsta grafitne zastite, slicno vosku, samo istrajnije, pa se jos malo zasijao

Bice jos slika enterijera i motora, tu su jos uvek radovi u toku!