Check engine kod mene bacao dve greske - lose ulje ometalo hidopodizac lanca. Boban svedok. Oprali motor zamenili ulje i nikad se vise nije pojavila greska.
Druga greska je zbog ili felericnog MAFa ili O2 senzora ili loseg vakuuma. E ovo zadnje sam odradio zamenili smo sva creva i evo jos nijednom se nije upalila lampica. Mada ja sumnjam na MAF jer se on cesto kvari, a jos ga nisam uzeo jer se razmisljam da uzmem neki custom.
Inace auto pre sto je izbacio gresku auto je besprekorno radio vise od 18 meseci, bez ijedne posete majstoru zbog nekog problema na motoru, eto Gedora zna. Daj boze da mi svaki auto tako lose radi, a i svima isto tako.
Za sve koji misle da auto nije pravljen na plin mogu da ih pozovem da vide kako ide A3 i Golf2 (da, da onaj sto je bio ispred arene na jednom skupu), pa nek kazu onda nesto posle ako budu jos u nedoumici. Poziv je iskren i otvoren, a moze bilo koji vikend dogovor preko PP
Jedini razlog zasto necu uzeti GTI peticu je sto ne moze da se stavi plin

Nesto nisam siguran da kola na benzin i dizel su bez greske i besprekorna cak u dvostruko kracem intervalu, a Shone ti malo preuranjeno donosis zakljucke

Ako mene pitas da te auto dobro sluzi potrebno je neko osnovno znanje o motoru koji imas i majstora koji zna motor, a ne uopstene stvari. I naravno adekvatno odrzavanje. Kad se te stvari dovedu u red onda su problemi svedeni na minimum. To se zove preventiva i sistematsko resavanje problema.
Dusan ovde nije ni zavrsio sta ga muci, odma je plinski uredjaj kriv

Treba temu Autogas izbrisati jer samo ruzi sliku o VW automobilima.
Sto se Dusana tice ako si vec studiozno pratio ne zna bas mnogo o svom motoru niti ga licno odrzava. Mislim njegov otac ga odrzava, a sve krije od Dusana

Ja se samo nadam da ima majstora koji zna taj motor posto je to mala egzotika jos uvek u Srbiji.