Pozdrav!
Ajde prvo da ti odgovorim , pa onda da dzangrizam.
Step motor potrazis prvo po radnjama (telefon ruke i zoves sve , bas sve koje mozes naci) ako nema onda opet telefon u ruke i oglase pa zoves redom , mozda dvojka 1.8 8v ima isti takav ili slican koji ce ti odgovarati.
Kederi mogu da se pruce novi , svi , ali se svaki porucuje posebno, po komadu. E sad koliko to kosta ne znam da li zelis da znas ? Koliko sam ja racunao , da bi predihtovao celog kabrija (sasija + krovni kederi) treba ti preko 1000 eur. Jbg , istina je surova. A polovni u dobrom stanju se tesko nalaze po otpadima ali naleti po nekad.
E sad da dzangrizam. Prvi post na forumu treba da ti bude u temi PREDSTAVLJANJE , a ne ovde . Imas na pocetku pravila foruma koja su za sve clanove ista , i svi ih se pridrzavaju. U ovoj temi bi trebao da predstavis svoj auto , postavis slike, pa onda u toj istoj temi trazis savet , ili jos bolje u podforumu odrzavanje vozila ili nekom slicnom postavis ova pitanja . Videces i sam o cemu ti pricam kad malo precesljas forum. Nemoj shvatiti ovo kao pametovanje ili slicno... pravila su pravila .