Autor Tema: Step motor  (Pročitano 1143 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Kova91

• Jr. Member
  • *
  • Pol: Muškarac
  • Ne brze od zivota!
  • Auto: VW mK4 , VW mK1 cabrio GTI
Step motor
« poslato: Januar 13, 2012, 04:13:02 pre podne »
Zdravo ljudi!Imam Golfa 1 cabria 1.8 GTI :D zanima me gde mogu da nabavim STEP MOTOR za 1.8 gti 82 kW? ne mogu da porenem auto vec dve nedelje,a vozi mi se strasno... :(  i jos jedno pitanje,da li negde moze da se nabave svi KEDERI bukvalno svi,znaci za prozore,za  krov,za vrata,keder na bocnom stubu ? :D hvala unapred...
« Poslednja izmena: Januar 13, 2012, 12:12:18 posle podne od strane Modus »

Van mreže pirke12

• Sr. Member
Odg: Golf 1 cabrio
« Odgovor #1 poslato: Januar 13, 2012, 04:30:57 pre podne »
Pozdrav!

Ajde prvo da ti odgovorim , pa onda da dzangrizam.

Step motor potrazis prvo po radnjama (telefon  ruke i zoves sve , bas sve koje mozes naci) ako nema onda  opet telefon u ruke i oglase pa zoves redom , mozda dvojka 1.8 8v ima isti takav ili slican koji ce ti odgovarati.

Kederi mogu da se pruce novi , svi , ali se svaki porucuje posebno, po komadu. E sad koliko to kosta ne znam da li zelis da znas ? Koliko sam ja racunao , da bi predihtovao celog kabrija (sasija + krovni kederi) treba ti preko 1000 eur.  Jbg , istina je surova. A polovni u dobrom stanju se tesko nalaze po otpadima ali naleti po nekad.

E sad da dzangrizam. Prvi post na forumu treba da ti bude u temi PREDSTAVLJANJE , a ne ovde . Imas na pocetku pravila foruma koja su za sve clanove ista , i svi ih se pridrzavaju. U ovoj temi bi trebao da predstavis svoj auto , postavis slike, pa onda u toj istoj temi trazis savet , ili jos bolje u podforumu odrzavanje vozila ili nekom slicnom postavis ova pitanja . Videces i sam o cemu ti pricam kad malo precesljas forum. Nemoj shvatiti ovo kao pametovanje ili slicno... pravila su pravila .

Golf 1 Cabriolet

Van mreže Kova91

• Jr. Member
  • *
  • Ne brze od zivota!
  • Auto: VW mK4 , VW mK1 cabrio GTI
Odg: Golf 1 cabrio
« Odgovor #2 poslato: Januar 13, 2012, 12:06:20 posle podne »
Hvala ti u svakom slucaju,predstavicu svoj auto samo kad dodjem do malo vremena....