Autor Tema: gama 4 radio mk3  (Pročitano 1410 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže NikolaRS

• Master Member
  • Auto: Passat
gama 4 radio mk3
« poslato: Januar 12, 2012, 04:40:04 posle podne »
dobio sam navedeni radio uz auto pa sam stavljao cd pa dosadio pa vratio radio i upalio mi se SAFE mod. kucao bzv sifru i sad se on zakljucao, tj ne mogu da ukucam sifru. u medjuvremenu tj malopre odem u ovlasceni servis i pomocu broja sasije i nekog broja sa radia su mi izvukli sifru al ne mogu da je ukucam  biggrin rece mi momak sto tu radi odkljucace se za 12/24h pa cu moci ukucat sifru. jel ko imao slican problem tj sta cu ako se ne otkljuca  biggrin

Van mreže Peppone

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Passat b5.5 1.9 TDI
Odg: gama 4 radio mk3
« Odgovor #1 poslato: Januar 12, 2012, 05:04:58 posle podne »
Trebalo bi da stoji na stalnoj struju nekoliko sati, sve zavisi od kasetofona. Ja sam moju gamma V ostavio tako na struji jedno 15-ak sati i tek onda sam mogao da ukucam kod. Moze i u kolima da bude na struji, u prvom polozaju kljuca i pustice.
This time next year, we will be millionaires

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
« Odgovor #2 poslato: Januar 13, 2012, 01:03:31 pre podne »
Ostavi ga ukljucenog, dakle da ti pishe safe2 par sati, posle nekog vremena ce ti dozvoliti da ukucash shifru, tj vratice ti se na safe.
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže NikolaRS

• Master Member
  • Auto: Passat
« Odgovor #3 poslato: Januar 14, 2012, 05:01:42 posle podne »
bio je iskljucen i u autu, posle nekih 20h sam mogao ukucati sifru i sve ok.  moze katanac ;)