Da to je hladnjak ulja, i nemoj se zezati sa time jer je to vr6 i on pravi mnogo veliku temperaturu i sve sto ima veze sa hladjenjem mora biti ispravno. Ne znam zasto je iskljuceno, kakve su posledice voznje bez toga ne zelim ni da znam

ako ti u voznji hladi normalno, otidi kod nekog majstora kad prikupis pare, to je jedino sto ja mogu da te posavetujem.
Citam postove koje si ranije pisao i stvarno ne vidim sta si ocekivao,... da ces uzeti corrada vr6 i da ti nece praviti probleme.... ja sam sa svojim muku mucio sa stvarima koje su prethodni vlasnici budzili od servo letve do varene desne spone, sjebane desne poluosovine, varene viljuske na druk lezaju, naprslog hladnjaka, sjebanih kocnica, procurelih prednjih amortizera, i mnogo, mnogo drugih stvari i stalno ima nesto sto ce novo da me iznenadi ali ne kao ranije hvala Bogu

Pomiri se sa time da si uzeo auto koji je relativno star, zahteva veliku brigu i auto koji nije za svakog, zapitaj se da li je to pravi auto za tebe, kao prijatelj ti ovo kazem, bez zezanja....