imas na bubanj potoku one likove sa kamionima odamah na ulasku u pijacu sto prodaju limariju naruci od njih da ti nabave italijanska krila oko 70-80e su par , veruj mi odlicna su , minimalno pasovanje ali odlicno se uklapaju , treba da se zbrusi malo deo lima koji se naslanja na stub od vrata , znaci sto ide upravno na stub , to je inace namerno tako ostavljeno u slucaju prevarivaja vertikale stuba pa da ima vise mesa sto bi rekli majstori , ona su ofarbana u njihovu fabricku boju neka vrsta laka , to oguli do lima obavezno ako budes uzimao inace ce ti posle boja koju budes naneo preko nje ispucati i izljuskati , nemoj matirati dakle nego oguli do lima , nemoj golas da kupujes i domaca sranja nema od toga nista licno sam se uverio golo smece , proveri i obavezno deo sasije gde se kaci zadnji most ili torzija , tu je kod svake jedinice najkriticnije , imaju u grapolu te segmente limarije ako je pustilo imas da kupis kod njeh za mislim 40 e obe strane . vidi se i na ovoj slici gde si slikao posudu za vodu sto si sredio probio ti je lim na koji se kaci krilo , a ako je probilo tu proveri i koseve obavezno kada skines amortizere ... to sto kazes ti , malo da se sredi i bice za primer , al koliko vidim nemas neka ozbiljnija ulaganja i intervencije na limariji , a motor pa imao sam ja i 1.1 i 1.3 ili valja ili ne , nema sredie uvek neki zajeb , non stop ima da se cacka ...