spansko selo ako nisi nikada ranije ... ja sam se raspitivao za kupovinu motora i saznao sam sledece , verujem da je slicno i za automobile ... treba ti racun o prodaji obavezno , odjava tablica iz zemlje al ne registracije nego tablica dakle da automobil napusta zemlju , overavas to tamo kod njih na tvoje ime ako kupujes od nekoga , a ako kupujes od nekog auto placa onda ti je mnogo lakse oni ti zavrsavaju svu papirologiju ti samo kesiras , na carini mozes i nemoras prilikom ulaska u zemlju da zavrsavas papire , ako ne uradis odma to na carini , moraces posle da nadjes neku spediciju kod nas sa carinskim skladistem pa da ti oni zavrse , nimalo jeftino ... od 200e pa navise samo za uslugu , zvao sam po oglasima i raspitivao se ... po meni ti je najbolje da nadjes nekoga da ti to doveze , odes sa njim ako postoji ta mogucnost , a ako ne , nadji vozilo koje te zanima uglavnom oni koji se bave uvozom imaju ljude koji prikupljaju aute pa doteruju na svoje placeve i posle kace na kamione i dovoze . mada dosta oni tu i zavrnu , skidaju gume ako su dobre i delove ako mogu da smute ...kapiras , dakle ono sto ocima ne vidis nemoj mnogo da se nadas ... ja kada bi kupovao neki bolji auto , ja bi otisao licno , kupio od vlasnika nakacio na voz , platio i doterao ...