Ako me moje okice ne varaju nema ni jedne djete 1.
Pa nema ni kod nas ovamo ja barem nisam vidio da je iko radio nesto na djeti 1 ili nikome se ne svidja da je raducka, ili sta vec
Plavuasa je kod mene 5 godina, naravno nekada je bila benzinka 1.6, te bordo booje (lak sav popucao pogotovo po krovu, te bez obrva dobrog dijela poda, losih blatobrana i puno puno toga losega.Te tada se mikica tj.ja odlucujem da je pravim malo po malo.
Tako da sam prvo krenuo sa varenjem izmjenom poda tako da sada ona ima 3 poda "" 1 je ono sto je ostalo od njenog starog , drugi je ispod kompletna je presvucena i 3 je odozgo (iznutra).Sve je to lepo zasticeno.Potom doalzi do promijen pragova ubacio sam nove, te menjam blatobrane mada ne stavljam njene orginalne vec od golfa 1 ima malo prepravke al moze uglavnom , menjam zadnje obrve , stop lapme od forda ugradjujem od pasata 3 poklopac rezervoara, i onda priprema za farbanje i farbanje u perla plavu boju.
Napred se ubacuje duboka karambolka od golfa 1 i ona se mora malo da prepravi na krajevima a tada je zadnja ostala njena jer mi je nestalo para za zadnju kostala ej oko 250 km samo zadnja karambolka od djete 2.
E onda ide motor od Golfa 2 Dizel malo preuredjen takvog sam ga kupio recimo doboljno je reci da su na bregastoj ugradjeni leteci lezajevi..
Te posle 1 godine ponovo ulaganja.... Tada ubacujem od golfa 2 Instrumental tablu rikardo sjedista, elektro podizace stakla od renola 21 (sam ugradio), alaram, daljinsko kljucanje, i tu je kraj
i prosle godine pa na ovamo sam ubacio zadnju duboku karambolku, Daljinsko Paljenje(Sa starim sam to ugradio bez ikakwe seme vec iz glave sto se kaze), al,felgice 15 skinuo 13, lambo vrata sam sam pravio makaze i sve ostalo za lambo vrata i tako sada moram da farbam felgice i 13 i 15 samo neznak kako msm auto je plavo kako da ofarbam felgice ako neko ima neku finu ideju pozdravljam
a evo malo slikca od plavuse ak nadnjeem nek starije ubacim

a ima jos puno posla na njoj pa kada mi zapne pomoc nadam se da cu je naci xd
ewo link recimo ovo je moj inace prvi relly i sa njom sam vozio mada tad nije bila zavrsena skroz ovo je bilo pre msm 2 godine
rally jajce 2009 Mirnes"""""Vis ene vozim sa njom sada imam golfa za to a ew usput i njegv link"""
Visoka MirnesVisoka Mirnes