Vozio sam Caddy TDI 1998. prodao ga najvise zbog limarije. Limari kazu da je moj izrod, a onda sam cuo od nekih ljudi da nisam jedini. Uglavnom zna se kakav je VW bio tih godina sa limarijom-po meni losiji nego sa Golfom 2,a ovo je jos teretni i cini mi se da su sva teretna vozila losje odradjena po pitanju antkorozivne zastite.
Iz ovog si shvatio sta hocu da ti kazem, limarija na prvom mestu. Sve mozes popraviti da bude skoro kao novo, limariju nikada. A limarija ti je i najskuplja. Konkretan primerak, mi iskreno deluje lose-mozda gresim ali deluje trulo i radjeno, tesko ce on te pare za nejga dobiti po meni sa tim motorom.
Ono sto ti treba da gledas jesu grede ispod tovarnog prostora, rubovi, pragovi. Tu je najosetljiviji. Inace cisto da znas da pragove ne mozes naci nove, ne znam za originalne.
Ja sam mog dao za 1800e, tek registrovan, motor dobar, odlicne 4 gume i jedva sam ga prodao zbog limarije. A sto mi najdraze taj sto ga je kupio ga je odmah dao u neku kompenzaciju, a nije ga ni gledao. Iako je moj Caddy zaista bio odlican mehanicki, moze da ga vozi gde hoce i od toga ne bezim. Ali pragovi i rubovi zlo ispod gita, a levi prag nisam mogao ni da zagitujem koliku je rupu imao. Nisam gitovao zbog prodaje nego zbog sebe jos kad sam ga uzeo. Tako da mi iskreno laknulo kad sam cuo da ga je prosledio, jer me bilo sramota, ali sta da radim cena je bila max spustena .
A ovaj malo kaki. Ja ti takodje ne bih preporucio obican 1.9d, ali SDI radi odlicno posao, kakvo kuvanje, lupa gluposti. I taj SDI po gradu ti nece preci u Caddyu 6-6.5l jer ima jako dobar menjac, odlicno povlaci do 70km/h, i jako je elastican, cetvrtom ga mzoes voziti od 30-70 bez ikakve muke i trzanja.