Autor Tema: Skidanje stakala na zadnjim vratima Golf Mk2 5vrata  (Pročitano 3527 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže shone357

• Full Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf Mk2
Skidanje stakala na zadnjim vratima Golf Mk2 5vrata
« poslato: Decembar 29, 2011, 04:07:26 posle podne »
Gledao sam po forumu i u pretrazi nije nadjena neka slicna tema,  a mene interesuje, posto sam porucio druga stakla za mog Mk2 zbog prethodnih problema sa folijom, kako je najlakse i najbolje skinuti oba stakla i mala leptir stakla na zadnjim levim i desnim vratima???? radio bi to za koji dan posto mi sutra stizu stakla pa mi je potrebna pomoc kako da ovo uradim kako treba????  beer
G T I - opaasna masina......

Na mreži Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
Odg: Skidanje stakala na zadnjim vratima Golf Mk2 5vrata
« Odgovor #1 poslato: Decembar 29, 2011, 10:45:32 posle podne »
Skines tapacir, skines foliju sto ide ispod tapacira (ako je imas), odvijes dva srafa sto drze staklo na podizac i staklo spustis u vrata. Uzmes zvezdasti srafciger i odvijes sraf koji drzi onaj klizac izmedju stakla i leptira a nalazi se na okviru sa gornje strane, posle toga kljucem broj 10 odvijes sraf koji drzi klizac zasrafljen za vrata. Klizac izvuces polako na stranu da bih mogao da ga izvuces napolje, leptir polako mrdaj gore-dole kako bi ga odvojio. Budi pazljiv kako ne bi pokidao keder oko leptira. Na kraju kad izvuce leptir napolje moci ces da izvadis i staklo.