Pozdrav dobri ljudi!
Kao sto sam naslov teme kaze (nadam se da je nisam postavio u pogresan podforum) odlucio sam da si pazarim Golf 4 tdi sa limitiranim budzetom pa sam se bacio u potragu.
Naime juce sam sa bratom i drugarom otisao da pogledam Golfica u pitanju je 2002 godiste, tdi(crveno i), 101 ks, alu felne, zeder, trokraki volan, sat sa belim rubovima (jel sad vidite koliki sam laik

) registrovan godinu dana. Na motoru je nedavno odradjen veliki servis. Cena spustena na 4100e.
Ono sto se moze primetiti na njemu je poneko ostecenje od kamencica kao i poneka ogrebotina na zadnjem braniku sto nije strasno, ali ono sto nam je zapalo za oci je za nijansu svetlije desno krilo (ne primetno ukoliko se ne zagledate) i svetlija boja na gornjem rubu haube sto znaci da je auto lupan i zbog toga mi je brat savetovao da ga ne uzimam. Ali posto mi je ovo nekako auto u najboljem stanju sto sam do sada pogledao i imajuci u vidu da je meni maksimalan budzet upravo tih 4100e, moje pitanje je sledece:
Da li je ovo vozilo vredno ove cene ili za ove pare mogu da nadjem auto u boljem stanju?
Hvala unapred na pomoci.