Moram ovo da napisem posto se svako malo nerviram na ljudsku glupost.
Ne mislim ni na koga konkretno ali verujem da je vecina ljudi koji nisu zaludni i zele neku pomoc ili da pruze pomoc ili savet ili bla bla bla sta vec, iznervirana spamerima.
O cemu je rec:
Neko pokusava nesto da sazna ili da pomogne i onda nailazi na clanove foruma koji daju neke odgovore koji su toliko suvisni , tj nemaju nikakvog smisla. I tako iz teme u temu i sve mi je jasno kad vidim broj postova. Pa posto ne mogu sami da shvate da ne treba da se javljaju na svaki post kao da se neko njima obratio ,da dobiju neku opomenu. Ja razumem i visak slobodnog vremena i potrebu za druzenjem, ali sve se radi na svom mestu.
Salim se malo za obelezavanje spamera (iako bi to voleo

) ne bi bilo korektno, ipak smo ovde da se druzimo, ali pre svega da naucimo nesto ili naucimo nekog. Tako da mislim da bi neka kratka prijatna opomena na pp, da se ne zatrpava tema. I da ce samim tim i ti ljudi shvatiti da preteruju sa postovima na dnevnom, mesecnom, godisnjem nivou. Samim tim je i ljudima koji mogu da napisu korisnu stvar mrsko da pisu ili ulaze u raspravu. I ja sad ovo pisem zbog viska slobodnog vremena, ali se isto i trudim da ne pisem u svakom postu samo da bi pisao.
Nadam se da ce kritika uroditi plodom . A i sam bi voleo da na pp dobijem opomenu ukoliko budem smarao , spamovo...
Pozdrav , i uzdravlje