Autor Tema: zastita siceva  (Pročitano 2198 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže nidza79

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: golf 5 TDI
zastita siceva
« poslato: Decembar 21, 2011, 12:57:16 posle podne »
evo posle 3 god. eksplatacije vidjeh na sijedistu vozacevom da se skoro - pa skroz na naslonu sa strane do izlaza na rubu sijediste izlizalo! oni kada (comfortline)sijedista su pa se kaci kada se izlazi  :angry:
predpostavljam da ce se skoro pocijepati.....presvlake su mi uvijek bile nekako bezveze.pogotovo na ovom autu,jer bas je onaj lijepi materijal.  sijedista.

postoji li neko rijesenje....neka dobra ideja bi dobro dosla :)

Van mreže Miro MNE

• Master Member
  • Auto: ŠKODA FAVORIT 135L
Odg: zastita siceva
« Odgovor #1 poslato: Decembar 21, 2011, 01:30:15 posle podne »
comfortline sjedista su mekani plis kako na pasatima tako i na peticama ali sumnjam da su "kadice"   ali su ipak comfortline najizdrzljivija sjedista od svih, bassic je tvrdi materijal koji se bas cijepa, highline ispuca, trendline je tu i tamo ali comfortline bas traje - moze bit da je od kaisa ili nekih rokerskih farmerica :D

buduci da je strasno mekani materijal bocne ivice se malko vise izlizu - po meni su presvlake po mjeri jedino rjesenje ili da ti neko reparira taj dio sjedista tj da nadjes original materijal pa da s njimepo savovima fabricki razsijes i nasijes novi

ako ne prijeti da ce pocijepat pravo ti je vrijeme presvlaku da stavis, peskir ce po meni samo pogorsat situaiju jer ce se pomjerat pa ce trljat od taj dio i doprinijece njegovom brzem cijepanju

comfortline petica (kolko vidim sa slike iz avatara) ima dosta postoji velika sansa da ces nalecet na ocuvan polovni sic i ako ti takav naleti za povoljne pare uzimaj neka ga u stek ;)

Van mreže nidza79

• VW Početnik
  • Auto: golf 5 TDI
« Odgovor #2 poslato: Decembar 21, 2011, 03:01:04 posle podne »
OK...hvala na misljenju.onda mislim ..da je jedino resenje uzeti presvlake,dok je jos na vrijeme.
u rokspedu 240 eur i 40 eur montasa. MAASA :)
Imas li neki predlog dje u pg mogu naci presvlake ciji dezen i materijal moze..koliko..toliko izgledati kao fabricki.

Van mreže Miro MNE

• Master Member
« Odgovor #3 poslato: Decembar 21, 2011, 03:34:20 posle podne »
U PG podjes u Sumico izaberes materijal (imaju za vecinu VW-a fabricke materijale koji se i stavljaju na sjedista) i sacekas da oni to u Italjiu sasiju i da stigne ovamo, cijena od 70-80e pa nadalje zavisno od materijala

Mogu ti se i kolege sa foruma raspitata ima toga sigurno u BG za golfa masu ... vidji Gangland sto znam

a cujes li ih 40e montaza presvlaka - kuku :P

Van mreže Six

• Jr. Member
  • *
  • Auto: Audi A4 B8
« Odgovor #4 poslato: Decembar 21, 2011, 09:44:09 posle podne »
Ko plati montazu presvlaka - usvojicu ga a-hahahaaaa , inace ja' koristim presvlake vec 7-god, montiram ih vec u trece auto i sedista su kao nova :0 i to ljudi polovne sam dobio i evo 7-god , tako da ako nadjete nesto kvalitetno, ne zalite.
Six

Van mreže RUS

• Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #5 poslato: Decembar 21, 2011, 10:36:26 posle podne »
Ja sam zvao neke sa oglasa   http://www.velmark.rs/     i za mog Sharana posto ima (sportska sedista) sa bubrezima svih 5, su mi trazili 12000 din i ugradnju 2000 din.
Boban-Rus

Van mreže Miro MNE

• Master Member
« Odgovor #6 poslato: Decembar 22, 2011, 11:39:26 pre podne »
Ko plati montazu presvlaka - usvojicu ga a-hahahaaaa , inace ja' koristim presvlake vec 7-god, montiram ih vec u trece auto i sedista su kao nova :0 i to ljudi polovne sam dobio i evo 7-god , tako da ako nadjete nesto kvalitetno, ne zalite.

hahahaha taman, kvalitetna presvlaka jos ako se potrefi dobar dezen - para vrijedi a niko ne poznaje da je presvlaka kad se zategne propisno

inace u cesku nasao za skodilaka bio presvlake sasivene od originalnih materijala iz skode, platio na akciju nesto oko 30e :D  4 godine drljanja i cule nisu, 2x godisnje prao ih u masinu, a svako ko udje u auto kaze uuu vidji kako su joj ocuvana sjedista - niko da provali da je presvlaka :D