Autor Tema: šta reći za ovolike muke?  (Pročitano 7740 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže shvexoman

• Master Member
  • Pol: Muškarac
Odg: šta reći za ovolike muke?
« Odgovor #40 poslato: Decembar 20, 2011, 05:35:55 posle podne »
a ova tema ode u OFF

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #41 poslato: Decembar 20, 2011, 05:54:07 posle podne »
Ode tema u off , tacno, ali samo zelim da kazem bez ikakve doze ironije da je meni uvijek drago doci u Srbiju i sa zadovoljstvom idem tamo. .. , i pomalo nisu na mjestu izjave '' nikad ne bih otisao iz principa u Crnu Goru''. . . Auta se svuda kradu, svugde postoje losa iskustva, a znam da ima puuuno onih koji dodju negdje, nije bitno jeli Crna Gora, vrate se i dobro ispljuju mjesto gdje su bili, kazu da vise nikad nece ici tamo, a sl godine opet odu na isto mjesto. . . , al to nas mentalitet i tu nema pomoci. . . Ne znam samo kako neko moze da kaze, Hrvatska je takva i takva, a ni CG nije nista bolja. . . , strasno. .

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
« Odgovor #42 poslato: Decembar 20, 2011, 06:09:43 posle podne »
sto te to pogadja?
 srbi nebi bili srbi da neizmisljaju toplu vodu. nevalja mi ovde ni onde a super mi je u turskoj?
 jebali ih i turci i grci.
meni licno bolje primorje od crnogorskog ne treba!
znaci kao i svuda- ko dodje dobro je dosao, ko nece i nemora.

Van mreže Stefan91

• GTIjevi
  • Master Member
  • Auto: mk1
« Odgovor #43 poslato: Decembar 20, 2011, 06:24:14 posle podne »
Ja ono sto sam rekao, je iz licnog iskustva i iskustva mojih drugara
...nek se ljuti ko koliko hoce
Znam za dosta neprijatnosti sa letovanja u CG i niko nece moci da me u suprotno ubedi

...da se razumemo, verovatno da se neki stranac nadje u nevolji ovde (bilo CG il HR) verujem da bi se lako nasao "majstor" koji bi mu kozu s`ledja skinuo
tako da je sve to isti qrac pa se vi ljutite koliko hocete

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
« Odgovor #44 poslato: Decembar 20, 2011, 06:31:42 posle podne »
nema ljutnje, kad je vec tema otisla u off neko ce valjda obrisati sve sto je viska. slicno kao sa astrom desilo se mom drugu sa mk5 1,9 105ks u grckoj ove godine. zablokirao mu je plivajuci zamajac. 920eu je kostao kamion servis i delovi.
vratio se u bg posle 4 dana jer je ostao bez dinara.
trebam li ja sad ako stane neki turcin na auto putu mozda da mu uradim za dz ili po nekim cenama za stalne musterije?
kako da ne...

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #45 poslato: Decembar 20, 2011, 06:43:53 posle podne »
@stefane, ne ljuti se niko. . . beer

Van mreže Acca

• Master Member
  • Auto: passat b5,5>vw GOLF 5
« Odgovor #46 poslato: Decembar 20, 2011, 08:42:11 posle podne »
na tu celu pricu treba dodati i majstore koji mozda nisu dovoljno strucni....
evo tvoj primer @acca koliko si muka mucio sa turbinom i posle kog vremena je tek bila full sredjena da mozes lepo da se vozis...
i sad neko npr procita samo to i kaze ma jebes vw dizele kad ne moze da se nastelue turbina...

na tu celu pricu treba dodati i majstore koji mozda nisu dovoljno strucni..
tacno tako

evo sad ide auto normalno hvala bogu,ali mi se desi ponekad u 4tvrtoj brzini,2-3 puta u mesec dana  kad ga stisnem preko 4000obrtaja da isto ugasi turbo,a odgovor majstora je to oce tako,to je TDI i to im je boljka,desava se to kod njih...    a puko sam preko 450e za turbinu ako ne i vise,a nije radjen remont nego servis i jos neke gluposti oko turbine

mozemo mi da pricamo koliko hocemo,ali ipak kad kupis polovan auto prosto moras da imas ulaganja
e sad zavisi ko je kakve srece i kolika ulaganja ce imati,ovaj sa astrom je stvarno maler bio
i bila je vec tema o tome o AMS srbije,uclanis se i imas jedno besplatno slepovanje,a clanarina 2000din i vazi godinu dana
coveku je na zlatiboru riknuo passat b6,prosto stao od jednom i odmah je zvao AMS i nije proslo 5min zovu ga 2 elektronicara iz uzica i ubrzo stize slep sluzba

champ1

Van mreže djokicsale

• Master Member
  • Auto: passat 3 1.9TD
« Odgovor #47 poslato: Decembar 20, 2011, 10:08:31 posle podne »
Ja sam  u CG imao negativna iskustva jedino sa konobarima iz Srbije, i pojedincima (takođe konobarima)iz cg ali i saobraćajcima niz one serpentine, mada opet može i s njima da se dogovori za razliku od policije na jugu Srbije..... sve ostalo nikad problema nisam imao, čak naprotiv uvek su meštani izlazili u susret za bilo šta, što kaže onaj ciga, SVAKI DAN BI IŠAO NA MORE  lollol
nada umire poslednja.
ja sam tvog golfa prodao a pare popio i potrosio na kurve

Van mreže Stefan91

• GTIjevi
  • Master Member
  • Auto: mk1
« Odgovor #48 poslato: Decembar 20, 2011, 11:00:54 posle podne »
glupo bi i bilo da ima ljutnje
konobar je konobar bio on srbin,crnogorac, hrvat ili ko zna sta vec
isto vazi i za ostale, realno nije to do nacije vec do coveka
 beer

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #49 poslato: Decembar 21, 2011, 12:09:26 pre podne »
Ma CG je smesna sa poimanjem turizma tu ne vredi trositi reci, Grcka je onako, zavisi od mesta (sto manje nasih to bolje), ali nigde lose definitivno, a ja odo u Tursku sledece godine :) Mrzi me i da akam auto, samo letim, pa bus do hotela i vidimo se za 2 nedelje.

Nego jedne godine vracao se iz Soluna u apartman (90km dalje), nesto oko 23h i na onom njihovom super brzom putu vidim Megan karavan, 4 zmigavca. Kad sam ih obilazio spazim PA tablice. Vratim se u rikverc do njih. Kazu nov Reno, shampanj boje, common rail 1.9dci, umro, nece ni da mrdne. Odem odbacim svoje do apartmana i vratim se po ove, okacim ih i slep jedno 20ak km do Reno servisa (a juzno od Soluna srecom imaju servise za sve zivo). Ostavimo auto ispred kapije i dok smo se vozili nazad zena kaze "Ma sramota me da kazem, ali mi drzimo prodajni salon/servis Renoa u Pancevu"
Hteli ljudi da mi plate za cimanje, a ja nisam mogao da izdrzim "Od sad da drzite sliku sa VW u servisu i nista mi ne dodjete"  biggrin
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!