Pa ja bi to prvi hteo

imam i iphone i ipad i android... volim da pratim tehnologiju ali ste vi nerealni.
Ko je od vas platio clanarinu? I ko ce je platiti? Od svih na forumu ako je 2% platilo odnosno placa clanarinu.
Vi bi da neko od clanova, ili iz uprave kluba izvuce pare, digne kredit kako bi platio programera da odradi iphone app? Ili i u nekoj ludoj situaciji da imamo takvog ko zna to da odradi... da svoje vreme trosi na nas 13 sto cemo koristiti tu applikaciju??
Kada razmislite o predlozima koje iznosite mozda vas i suvatim ozbiljno

Ali ako ste i dalje ubedjeni da je to dobra ideja, sao mi recite ko bi od vas platio 5€ za iphone app i 5€ za android app?

) kad dobijemo ukupan broj, podelite ga sa 10 i dobićete realan broj ljudi koji bi zaista dali pare.
ne možete me ubediti da je drugačije jer sam u klubu vec godinama i znam ko je koliko voljan da nešto uradi za klub Da app bude dzabe? Moze, kada objasnite kako ce se otplatiti? Ali realan plan otplacivanja troskova.
Sve sto trazim od vas da budete realni. Nismo mi b92, prva i slicno, pa da nam to sluzi i kao marketnski alat... Mi smo obican forum, koji uspe ponekad da organizuje skup od vise od 20 ljudi.
A ovo poslednje Wele, Jasno je meni to, jasno je sto postoje appovi

bavim se slicnim stvarima, a mozda i radim ili cu raditi app za Eurodubs. Ali kakve koristi ima klub od toga? Prodaja nalepnica? Neizvodljivo... Jer stoje kod mene, bobana, vlaste, pere mike zike..