0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara
sliku koju je tts izbacio i ti je ista boja golfa editiona kod boje je lp5u. Da sutra ne bude price da te kopiram i tako to auto mi je prije 10 dana ofarban u tu boju cio. Ti ako si volan neka je sa srecom .ja sam lagan. Eto ti kod da ne promasis nijanse jer je to svijetlo plava boja
Auu bice prejeben i sa tom bojom. Vec ga zamisljam sa edition plavim sedistima iz trojke...
Ipak je bijela ostavila dubok trag ,a i fobiju nakima od ovih trkaca u pg. Super je ova plava ,oduvjek mi se svidjala! trebao si doc malo ali vidjet cemo se svakako Citat: deki-pa Jun 11, 2014, 04:42:37 posle podnesvaka cast brate, rekao si mi odavno da ce ici u ovu plavu g60 ili R32drago mi je da si se odlucio da uradis, hvala Citat: PaulGT Jun 11, 2014, 10:12:11 posle podnefarbaj ponovo. neka Cvele smirgla hahahha opet ce odvajat od podgorickih eo vidjet ces
svaka cast brate, rekao si mi odavno da ce ici u ovu plavu g60 ili R32drago mi je da si se odlucio da uradis,
farbaj ponovo. neka Cvele smirgla
zato pogledaj kilometarske teme koje motorno ulje da sipam, ksenoni, on road susreti... sve bolja od bolje u
Ima nego nisam prebacio na kompjuter a i Paul ne da bosku da izbaca slike sjutra objavljujem slike da valja za braću moj iz srb i bih