ja idem cesto za Bratislavu tako da mogu da ti prenesem moja iskustva koja su u principu pozitivna, poslednji put sam bio u oktobru, generalno je Ok, od Batajnice kao krece auto put, Most kod Beske je zavrsen atko da tu vise nemas zastoja, nije sve auto put do Horgosa ali veci deo jeste, obrati paznju na policijske patrole, i prekoracenje brzine. Inace cim predjes Madjarsku granicu odma sa desne strane su neke kao trafike gde kupujes vignetu, za 4 dana oko 8E. Poslednja pumpa u SRB ti je na samoj granici, da znas ako ti treba gorivo ili osvezenje, Evro dizel je tu bio u okt oko140din. Posle granice 2 km imas Omw ako ces Madjarima da ostavljas pare. Madjarska je Full auto put sve do Slovacke, 130 je dozvoljena brzina, ja vozim 140 i niko nikad nije pravio problem, imas gomilu kamera ali imas i obavestenja gde su postavljene, tui malo uspori za svaki slucaj. Od granice do Budimpeste imas oko 170km, e tu mora da vodis racuna da ne udes u budapest , nego da se iskljucis na TRANZIT -GYoR , M10 mislim . Ali ako imas Navigaciju nema problem. Tu imas taj obilazak oko B. koji traje oko 30 min , dozvoljena brzina 80km, zan da bude velika guzva, zato ja idem nocu .
Kad udjes u SK nema granice ali ima punkt gde imas da kupis Vignetu , oko 6E , za dalje ti ne mogu pomoci jer sam za Prag isao samo jednom i to Autobusom iz Beca