I po novom mora da se vrate tablice u roku od mesec dana od dana isteka vazece registracije. Ukoliko se to ne odradi, kazna je dal 5-6 hiljada... nisam siguran za cifru, al sam siguran da postoji... Dok se to ne plati nema nishta od registracije... (ja sam morao da vracam tablice jer mi majstor nije mogao da zavrshi farbanje auta u tom nekom roku, pa sam morao da ga odjavljujem)
Sad zeznuo se jesi, da ga odjavish ne mozesh, jer nemash papire... Ako imash kupoprodajni ugovor OVEREN, bilo u sudu, opshtini, ili mesnoj kancalariji imash stvar za vadjenje ako se neshto izdeshava... Agencijski ugovori vishe ne vaze,takodje ugovori na papiricu izmedju tebe i njega, takodje ne overeni zvanicno i pravno gledano takodje ne vaze... On bez tebe nece moci da prenese auto... Za shta mu je trebao auto boga pitaj... Najbolje svrati u neki sup pa se raspitaj, ako vec ne mozes da dodjes do novg vlasnika...
btw, sve kazne, za parking, crveno svetlo, radar kamere i ostalo dolaze na tvoje ime na tvoju adresu, i TI si duzan da ih platish! Necesh moci da registrujesh svoj novi auto ako ne platish sve kazne za sva svoja vozila! To se desilo ortaku bash pre par dana! Dakle ako nemash ni ugovor, kupac moze da ti pravi problema i oko placanja svih kazni koje napravi... tako da to je to, ukratko... Ja da sam na tvom mestu, molio bih boga da lik kome si ga prodao nije neki diler, preprodavac vozila, koji ceka sledeceg kupca... Tako da, sad da se nervirash dzabe ti je, cekaj shta ce da se izdeshava, jer bilo ko sa tim autom ne moze nishta da radi bez tebe, zakonski...