Autor Tema: Nosac Motora Golf mk4 1.6 16V  (Pročitano 2096 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže kokot

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf IV 1.6 16v
Nosac Motora Golf mk4 1.6 16V
« poslato: Decembar 06, 2011, 05:00:53 posle podne »
Zdravo svima,

skoro sam uzeo auto i kad sam ga vozio kod majstora on mi rece da bi trebalo da se zameni i prednji desni nosac motora jer motor stoji "malo ukrivo". Zadnji lik kod kog sam trazio taj deo mi rece da nosac nije toliko ostecen, da bi se motor treso u voznji, da svi ti motori stoje "malo ukrivo" i da samo teram :). Inace, nije ni on imao taj deo :).

Moje pitanje je kako prepoznati simptome kad ode nosac motora? Nisam primetio da nesto posebno trese, lupa ili slicno. Mada, u Jugica sve trese pa sam mozda i oguglao :). Jedino sto sam primetio je da ponekad menjac malo teze upada u prvu ili tako, iz cetvrte u trecu i sl. Da li ovo moze da bude jedan od simptoma istrosenosti nosaca motora posto sam, cini mi se, na nekoj drugoj temi citao o slicnom problemu gde je jedan od predloga resenja bio da se zameni nosac motora??

Inace, auto je iz naslova teme a oznaka motora je bcb...

Pozdrav!

Van mreže markobg

• VW Početnik
Odg: Nosac Motora Golf mk4 1.6 16V
« Odgovor #1 poslato: Decembar 17, 2012, 07:02:24 posle podne »
To te verovatno zeza nosac menjaca posto on pre crkne nego nosac motora, a takodje moze biti simptom sto ne mozes da ubacis u brzinu. Predlog je da zaljuljas motor rukama i videces koji nosac ne valja.

Van mreže topmarko

• Master Member
  • Firefighter K-540
  • Auto: golf
Odg: Nosac Motora Golf mk4 1.6 16V
« Odgovor #2 poslato: Decembar 17, 2012, 08:21:38 posle podne »
najbolje je da skines nosac i proveris ga,ako sumnjas na njega