E svasta procitah i videh u ovoj temi

,ovaj Vr radi odlicno i daleko je iznad 130ks,ja tog Saleta iz Reva nikada nisam upoznao

,zvao sam REVO da doteram svoj auto na merenje ali bas nisam bio odusevljen nekom ljubaznoscu u tom telefonskom razgovoru pa nisam ni isao

.
Svaka cast tim momcima iz Reva ali kakve veze ima odnos menjaca sa snagom motora i njihovim preracunavanjem.Ovde je vec odavno izvakana tema da svi vageni starije generacije imaju gubitak od 12% do 15% sa motora na tockove,dali je to ovaj ili onaj prenos to je totalno nebitna stvar,znaci svi oni koji su stavili kraci menjac ili radili neku drugu preradu imaju vise ks nego sto motor daje a svi koji imaju duzi menjac njima se snaga istopila negde u menjacu pa imaju 2 puta manje ks.Valjci treba da budu opterecenje nekom autu i da mere sposobnost tog auta da savlada to opterecenje,to je snaga na tockovima,dali je to punto 1.1 ili ovaj Vr to nema veze jer se meri isto.
Ako njima treba odnos menjaca da bi izracunali snagu onda oni mogu da podesavaju valjke kako se njima navije.
Za Vesnicev auto nisam upucen ali za Auto Zarka Terzica znam BIO SAM U DRUSTVU KAD SE PRICALO O TOME da mu je u revu izbacivalo 250ks a covek imao nesto malo preko 200ks,da mu je cipovan kompjuter koji uopste nije mogao da se cipuje itd.

Ali opet sta ja znam o tome,ja se bavim gajenjem gusaka.