hvala 2busy, Cone_tdi. . .
Cone_tdi
nisi procitao sta sam napisao ocigledno... ubaceno je jedno sediste bilo jos tad.. i da sam planirao da ga perem ne bih ga usisavao 2h..
Coxi TD
dobra ti ova slika, moracu da je sacuvam za svaki slucaj

...
lepse mi ovako kako stavljam trenutno, nekako preglednije.. i urednije.

VW Diego
gledao sam auto iz kanala, cini se ok odozdo.. prednji tepih sam samo malo zavrnuo, nije toliko lose, sta znam, ima po koja rupa, naravno... rekli su mi da je to.. recimo normalno, za tako stare automobile..
nema sta dalje da gledam, posto nemam uslova raditi to trenutno, tako da nista od toga jos.. tek za 1-4 god.
Alexa
hvala na ponudi, ali kad bih vec menjao.. uzeo bih nov..
ubacio sam danas i drugo sediste, i zezao se oko nekih sitnica.. i tako prodje ceo dan, nego sad mali problem imam.. izgubio sam feder onaj mali sto ide na onaj klin, taj klin ide kroz sinu sedista.. ili ga nikada nisam ni imao (feder)..
uglavnom taj feder ima ulogu da sediste moze da se fiksira na mestu (koliko sam ja shvatio), kada namestimo kako nam odgovara sediste, sad moram da nadjem negde isti feder...
tako da je trenutno sediste montirano.. ali kada budem nasao taj feder, skinucu ga i namestiti..
nadam se da sutra stavljam tapacire.. i da ce makar vecina posla biti gotova do vikenda, pa neke slike, naravno ako kisa ne bude poremetila planove..