Hahahaha...guzonja, lepo ti sacekaj vestaka iz svoje osigurajavuce kuce, pa nek ti i on uradi procenu.
Evo ovako, jedno licno iskustvo....pre 3 ipo godine imao sam SbN sa skuterom, pri cemu je steta biola duz cele desne strane vozila, bukvalno od prednjeg do zadnjeg branika. (polomljen prednji branik, vezni lim savijen, prednje desni blatobran probijen na 2 mesta, bocni zmigavac, desni retrovizor polomljen, probijena prednja i zadnja desna vrata, probijen prag ispod zadnjih vrata i ulubljen zadnji desni blatobran)...to je bar ono sto sam ja video golim okom, bez dizanja na dizalicu. Medjitim zbog mog posla i vremena rada osiguravajuce kuce, na procenu auto mi je odvezla supruga.....vestak-procenitelj je nakon pregleda i popisivanja svih ostecenja pronasao da mi je jos i sjebana vila prednja desna kugla i zglob. Broj radnih sati i suma za navedenu stetu je potpuno isti kao kod tebe (cudno zar ne??).
Podizanjem privatne parnice i sudjenjem konacna suma koju je lik morao da plati (umesto pocetnih 250e koliko sam mu trazio) izasla je 97,000 dinara. Ali je zato i proteklo mnogo, mnogo vremena do naplate.....samo 3,5 godine.