Bolje se pokazao Motul.
Evo sta mi se desavalo sa Castrolom. Druga lil treca zamena ulja od kada sam uzeo auto, naravno kupovao sam Castrol u Wagen komercu( pre 3-4 godine bilo je nesto oko 1000RSD) gde kupujem sve ostale delove, zamenio ulje odnosno mali servis uradio i posle 2000km na auto-putu na brzini oko 140km/h upali mi se lampica od ulja(crvena). Prva pomisao je bila da nemam ulja(ili da sam negde zabo karter i ono je iscurelo, posto mi se vec desavalo ali nikad se nije upalila lampica) stanem sa strane, otvorim haubu, sve normalno. Pogledam ispod auta ne curi nista. Izvucem merac za ulje nije na maksimumu ali pokriva one reckice(vise od pola).
Upalim auto, lampica se ugasila. Nastavim dalje ali laganijom voznjom do 100km/h i nista sve je ok.. Od Bubanj potoka opet ja po gasu on upali lampicu ponovo. Opet sve iz pocetka. Stanem sa strane pogledam sve je ok. Odem pravo kod majstora, isto sve pogleda, stavi na dijagnostiku sve je u redu, ne pokazuje gresku. Kaze mi majstor da je mozda problem u tabli sto pali lampicu posto mehanicki sve je normalno. Odem ja do jos jednog majstora koji je bukvalno ko Autokomerc(moj auto je bio najlosiji. To je sve a6, a8, sve dobra auta). Ispricam sta se desavalo on mi kaze da je otisla uljna pumpa...
Koliko kosta polovna 150e sa zamenom. I to je to. Nista ostavim auto(mada nemam taj obicaj da ostavljam posto gde odrzavam auto tu si svo vreme dok ti rade msm oni tako sa svim musterijama) i bice gotovo sutra. Stvarno sutra oko 3 popodne zove me on i kaze gotovo i pita me da mi zameni ulje(koristi Motul video sam po buricima)... Kazem da nema potrebe zamenio sam pre oko 2000km. Dodjem ja po auto, sednem probam, sve pun gas, nista se ne desava. Platim uredno i odem.
Posle 10 dana sad samo u lolalu sam se vozio upali se lampica ponovo. Ja pravac kod ovog sto je menjao pumpu. Kazem opet se upalilo. Onda je on poceo kako je mozda pumpa losa bila sto smo stavili, kako je motor los pa se to desava... Uglavnom nista ja ne uradim, tu ga ja iznapusavam i odem. Sad ne mogu da se setim sa kim sa ja pricao o tome sta mi se desava sa autom posle toga i on mi kaze da probam da promenim ulje ali da sipam neko drugo.
Pravac Mass Company kupim ulje zamenim, probam auto skroz druga prica. Probam opet sve pun gas, sve je normalno. Od tada samo Motul kupujem i samo u Mass-u i do sada nisam imao problema takve vrste.
Moj neki zakljucak kada saberem i oduzmem. Taj Castor sto sam kupovao je daleko bio od orginala i ako je kostao ko orginal. Predpostavljam da je ulje nekog losijeg kvaliteta i da nema dovoljno viskoznosti u trenutku kada motor zahteva neke performanse(odnosno kada se vrti u vecem broju obrtaja). Ovaj tip sto mi je menjao uljnu pumpu ustvari nije ni menjao. On je znao u cemu je problem i ponudio mi zamenu ulja, misleci da ce tako resiti problem. Posto sam ja odbio, predpostavljam da je sipao neki aditiv i neko vreme je bilo ok. Uglavnom jos par ljudi mi je pricalo da je imalo isti problem, neki su cak i radili motor(generalnu) i nisu resavali problem. Kada sam im rekao da promene ulje sve popravilo.
Sto se mene tici moj auto vise Castol nece ni na nalepnici da vidi a ne da sipam ulje u motor. Moze da mi dones ko god hoce iz Nemacke direktno iz fabrike ja ga ne bi sipao. Eto malo sam oduzio ali nekome ce koristiti ako bude imao problem kao ja...