ako ti se svidja imam ja onaj deo r da ti dam sto je bio meni na autu ja to necu da vracam ...
Koji deo?
Aj samo isprazni sanduce ne mogu da ti pustim slike

@Kruska ja sam svestan toga da ce svi hteti da probaju auto sa r32, ali opet nisam definitivno resio da stavim oznaku ali mi se svidja na par auta sto sam video na VWVortex-u kako izgleda zadnji deo sa oznakom
@DusanVW brate ali tvoja auto ide, tako da mogu samo oni da se smore sto ih ostavis. Tebi ne fali
puno konja da imas kao r32 samo 40-ak

@Redzo99 naravno druze, svako ima pravo na svoje misljenje neko me se dopada nekome ne ali svacije cenim. Meni je na par modela tako dobar utisak ostavia ta oznaka i znak onako sa bravom gepeka da sam odustao da bravu zatvorim. Kupio sam drugu da zamenm posto moja je sva oksidirala i samo cekam branik pa da sve u kompletu ofarbam i namestim
@DamirK Slazem se sa tobom, jedno je estetika a sasvim drugo znacenje tog znaka. Ja znam da on predstavlja nesto sto je posebno, ali isto tako vecina nas nije u mogucnosti da priusti sebi tako nesto. Ko ne bih voleo da ima neki r32 u garazi...? On nikada nece biti r32 posto mu treba srce, ali svakako ce podsecati na njega.
Uzmimo primer clana ebay-a koji je po meni auto sredio bez mane. Svi mi znamo kakav je njegov auto i onda su ga napali sto je stavio gti znak kada je auto tdi. On je shvatio to previse licno i bilo sta je bilo. Meni je se iskreno svidjalo.
Kada budem sredio zadnji kraj videcu sta i kako. Naravno da ce biti on dobar i bez oznake... Ima vremena, videcemo