@Wele nije lose samo sto ima i za manje pare David G60 ima nesto slicno( gde je dzek za komp na autu ispod klime ubacis dodatak koji ima u sebi bluetouth i moze na svakom android fonu da odradis dijagnstiku
Pitaj Davida kod koga je video da brise greske i cita dijagnostiku preko tog adaptera

Taj adapter je oko 35e, ja svoj (visak) prodajem za 25e
Za manje para od ovih 330e nema. Sad poredimo babe i zabe. U ovom uredjaju je ceo smart sistem koji sluzi za filmove muziku dijagnostiku ocitavanje parametara u realnom vremenu, ocitavanje dvd, cd, sd, usb, wireless, navigacija, ceo tablet... moze da se instalira bilo sta ti treba bilo koja aplikacija koja sutra moze da se izmisli. Ne znam kako to poredite sa 50e adapterom i telefonom. Ti si platio 400e 2din, a sta ima od ovog gorepomenutog? Ode moj drugar na skijanje i tamo u inostranstvu mu izbaci gresku. Na jedan klik vidi koja je greska, da li je ozbiljno ili ne, obrise i nastavi dalje. U suprotnom juris majstore po Italiji.
2din je 2din, a telefon je telefon. Moze da koristi kao displej, ali ovaj 2din android je (sto bi Hitler rekao) konacno resenje