0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
kupis masku sa 4 fara i kupis 2 fara mala i povezes. mozes i sam da povezes ako znas po malo oko struje da se bakces, a ako ne znas jbg kod elektricara. ne bi trebalo puno da te izadje. oko 30-40 evra sve ukupno maska farovi i ugradnja
Citat: MC Dule Oktobar 11, 2008, 01:06:34 posle podnekupis masku sa 4 fara i kupis 2 fara mala i povezes. mozes i sam da povezes ako znas po malo oko struje da se bakces, a ako ne znas jbg kod elektricara. ne bi trebalo puno da te izadje. oko 30-40 evra sve ukupno maska farovi i ugradnjaJa bih moju postojecu sa dva fara da zamenim za onu sa 4, pa pitam da li je moguce, kada zamenim, da kada upalim dugacka svetla svetle i mali farovi i veliki (oba para da budu dugacka)? Ne znam da li sam bio jasan... Dakle kad skljocnem dugacko da se upale dugacka u malim farovima i dugacka u velikim farovima? I da li je moguce zbog struje?
Ma nije mi to namera vec da imam vise svetlosti jer uglavnom vozim nocu (oko 300km u toku nedelje po mraku) a eto cisto iz tog razloga. A koliko znam BMW- su dugacka ona krajnja sa strane, kao i fabricki kod golfa sa 4 fara... Ne bih ja mesao golf i bmw... Podeljena su misljenja, razlicite grupe ljudi su njihovi kupci, a i pre svega ne bih o tome na VW fan club sajtu
Citat: mladen03 Novembar 28, 2008, 07:24:50 posle podneMa nije mi to namera vec da imam vise svetlosti jer uglavnom vozim nocu (oko 300km u toku nedelje po mraku) a eto cisto iz tog razloga. A koliko znam BMW- su dugacka ona krajnja sa strane, kao i fabricki kod golfa sa 4 fara... Ne bih ja mesao golf i bmw... Podeljena su misljenja, razlicite grupe ljudi su njihovi kupci, a i pre svega ne bih o tome na VW fan club sajtu Spoljni farovi su kod BMW-a obicna svetla, a ona unutra, bliza sredini, su duga.