Autor Tema: Dodatni posao?!  (Pročitano 10008 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ortodox09

• Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • Ja ♥ mog čađu
  • Auto: Passat b5
Dodatni posao?!
« poslato: Novembar 19, 2011, 09:37:37 posle podne »
Zna li iko da li bi ja kao državljanin Bosne i Hercegovine i student od 21 godinu mogao da negde u Novom Sadu unovčim to što imam kola u vidu nekog taksiranja. Da li moram ići na neke testove, vaditi dozvole i slično?

Van mreže NikolaRS

• Master Member
  • Auto: Passat
Odg: Dodatni posao?!
« Odgovor #1 poslato: Novembar 19, 2011, 09:43:41 posle podne »
treba ti dozvola,  treba ti drzavni. sad nzn dal je kod njih u SR kao kod nas u RS treba ti auto mladje od 10god i da imas posebne tablice (TA) moras polagati poznavanje grada i jos imati srece da ti daju dozvolu da izadjes na stand. tako da ne isplati ti se :)

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
« Odgovor #2 poslato: Novembar 19, 2011, 09:47:02 posle podne »
student bolje trazi neke starije dame koje su zapekle i zapostavljene a imaju dobre penzije.
nece ti trebati ni zimske gume ni g12 ni drzavni ispit

Van mreže 2busy

• Master Member
  • Family guy
« Odgovor #3 poslato: Novembar 19, 2011, 09:49:56 posle podne »
Pavle,trebaš da polažeš ispit iz poznavanja grada,da imaš naš auto (SRB tablice) i da se učlaniš u neko taxi udruženje,da ne kažem udrugu  lollol.
Rupa + alu felna = Reparirano rame

Van mreže ortodox09

• Hero Member
  • Ja ♥ mog čađu
« Odgovor #4 poslato: Novembar 19, 2011, 10:47:02 posle podne »
Faaaak  boodala biggrin Ja kontao nešto da smandrljavim ne bi li uspeo da uberem koju dodatnu paricu za auto, gorivo i slično... Ali izgleda nema ništa od toga.

student bolje trazi neke starije dame koje su zapekle i zapostavljene a imaju dobre penzije.
.
Uh... eto kako da otplatim veliki servis biggrin

Van mreže micko

• Master Member
  • Auto: audi A4 TDI avant
« Odgovor #5 poslato: Novembar 19, 2011, 10:50:47 posle podne »
raspitaj se kako ide razvoz novina.to se nekada dosta trazilo.mislim da to nije lose jer imas vremena za predavanja.

Van mreže Twister

• Master Member
« Odgovor #6 poslato: Novembar 19, 2011, 10:52:43 posle podne »
+1  lollol lollol lollol lollol lollol lollol

Van mreže 2busy

• Master Member
  • Family guy
« Odgovor #7 poslato: Novembar 20, 2011, 12:18:36 pre podne »
@micko Nije svako za razvoz novina.Težak je to posao.
Rupa + alu felna = Reparirano rame

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
« Odgovor #8 poslato: Novembar 20, 2011, 12:41:38 pre podne »
A da se zaposlis ko Raznosach pica ? 

Odradis nalepnicu za zadnju soferku:  Raznosim pice, povoljno !

hehehe
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

killah

• Gost
« Odgovor #9 poslato: Novembar 20, 2011, 01:27:47 pre podne »
Imas i bogatih plavki...

Van mreže Peca_Nis

• VW KLUB Maniac
  • Ultimate Member
« Odgovor #10 poslato: Novembar 20, 2011, 02:08:15 pre podne »
A da vidis u nekom taxi udruzenju gde imaju svoja kola, pa da vozis tako? Tu imas od 20 do 25 % od zarade, mesecno mozes da izadjes nekih 20.000 ako ima posla, a nemas nikakvih troskova oko svog auta ( servis, gume, i neplanirani troskovi ) ?
nemam ja. to su gile i ljilja iz borce. kruska jebe tu zenu on ima br

Van mreže Francesko

• VW Početnik
« Odgovor #11 poslato: Novembar 20, 2011, 02:16:10 pre podne »
Pa zar u NS ne postoji univerzitet, i mogucnost da se zaposlis na neodredjeno vreme kao student? Da radis sezonske poslove, ili fizicke poslove, recimo u nekom od vecih supermarketa? Vidi raspitaj se u studentskoj sluzbi...

Van mreže Stoske

• Old School
  • Ultimate Member
  • Auto: vw passat
« Odgovor #12 poslato: Novembar 20, 2011, 02:31:20 pre podne »
bilo gde da vozi taxi treba mu taj test .. a test sam licno gledao kako izgleda i mogu ti reci da bi ga svako resio .. znaci nije problem ni test , ni dozvola .. nista .. problem je mala zarada , a radno vreme je minimum 8 a max 12 sati , za to ti daju 20% od zarade .. sto je smesno ..  tako da se ne isplati
hahaha Stoske poligloTka hahaha Gde Stoske glotkne tu trava ne raste :)

Van mreže ortodox09

• Hero Member
  • Ja ♥ mog čađu
« Odgovor #13 poslato: Novembar 20, 2011, 11:06:33 pre podne »
Pa zar u NS ne postoji univerzitet, i mogucnost da se zaposlis na neodredjeno vreme kao student? Da radis sezonske poslove, ili fizicke poslove, recimo u nekom od vecih supermarketa? Vidi raspitaj se u studentskoj sluzbi...
Gledao sam tu, i dopi*dilo mi je da ih slušam kako mi ponavljaju ''zvaćemo te kad bude nešto''...

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #14 poslato: Novembar 20, 2011, 11:22:36 pre podne »
Ja sam cuo da treba da se otvori 200.000 radnih mesta, sad ne verujem da bi presednik lagao da nije tako...
Savet: Zapni na faxu i daj "petama vjetra" odavde
Sve ovo ostalo sto planiras ti je odlaganje neminovnog.
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže Bulat

• Old.Jr Member
  • **
  • Auto: VW Lupo
« Odgovor #15 poslato: Novembar 20, 2011, 12:27:39 posle podne »
Na osnovu ličnog iskustva (diplomirao sam prošle godine) bi ti toplo preporučio, ako hoćeš da me poslušaš, da se lepo koncentrišeš na faks, da OBAVEZNO ideš na sva predavanja i da daš sve u roku, a posla će sigurno biti ako si vredan, jer od ljudi koje ja poznajem svi koji su počeli nešto da rade u toku faksa ispaštao je fakultet, i šta onda imaš
-ne radiš u struci
-ne ide ti radni staž
-studiraš 7-8 godina
-zarađuješ neku kintu koja nije ništa ozbiljno, ali opet možeš da se provedeš ko čovek
-na kraju kad preračunaš plaćanje godina i ispita poješće ti te pare faks, jer sada je u interesu fakulteta da imaju što više samofinansirajućih studenata
-ako radiš i ideš na faks normalno nećeš imati slobodnog vremena da se odmoriš sam i sa društvom i u roku od max godinu dana pućićeš psihički i zabatilićeš faks

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #16 poslato: Novembar 20, 2011, 01:28:59 posle podne »
Bulat ti je lepo rekao, samo uci dobro, posao mozes da nadjes neki eventualno honorarni za letnji raspust. Samo strebaj i vidi da izvuces neku stipendiju ili stud.kredit, posto ja od tih para sredjujem auto vec 2 god. biggrin
Ako ti je fax laksi i nemas predavanja toliko, mozda nadjes posao u nekoj trafici, nocna smena se fino placa. ;)

Van mreže ortodox09

• Hero Member
  • Ja ♥ mog čađu
« Odgovor #17 poslato: Novembar 20, 2011, 02:28:54 posle podne »
Gledao sam kredite i stipendije, ali nisam državljanin srbije pa ne mogu da dobijem ništa od toga... trebao sam do sada rešiti državljanstvo ali se to malo zakomplikovalo jbg.
Na osnovu ličnog iskustva (diplomirao sam prošle godine) bi ti toplo preporučio, ako hoćeš da me poslušaš, da se lepo koncentrišeš na faks, da OBAVEZNO ideš na sva predavanja i da daš sve u roku, a posla će sigurno biti ako si vredan, jer od ljudi koje ja poznajem svi koji su počeli nešto da rade u toku faksa ispaštao je fakultet, i šta onda imaš
-ne radiš u struci
-ne ide ti radni staž
-studiraš 7-8 godina
-zarađuješ neku kintu koja nije ništa ozbiljno, ali opet možeš da se provedeš ko čovek
-na kraju kad preračunaš plaćanje godina i ispita poješće ti te pare faks, jer sada je u interesu fakulteta da imaju što više samofinansirajućih studenata
-ako radiš i ideš na faks normalno nećeš imati slobodnog vremena da se odmoriš sam i sa društvom i u roku od max godinu dana pućićeš psihički i zabatilićeš faks
Svaka ti je na mestu  thumbup, nije mi ni padalo na pamet da žrtvujem faks ni za šta. Nego otkako sam s kolima u NS malo mi je koncepcija poje*bana s finansijske strane. Sva lova ode na gorivu i održavanje, pa sam kontao čisto da nađem nešto sa strane da mi to zakrpi, kol'ko tol'ko... Jer ako vidim da me to što imam kola kod sebe vuče u ambis, bolje da ga pošaljem nazad kući u garažu i umotam nego da mi ovde drli... a to slanje auta nazad bi mi izazvalo trajne srčane tegobe.

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #18 poslato: Novembar 20, 2011, 04:30:37 posle podne »
Nece ti izazvati nikakve tegove, evo ja vec 4. godina na studijama, a auto u ks-u. Sta da ti kazem, gradski prevoz, jednu crvenu non stop u dzepu da vozac ne bi imao sitno i eto ti ustede para. bigrin
Nije lako ni roditeljima da ti priuste i auto pored studija, ja tako gledam na stvari. ;)

Van mreže Raske

• VW Početnik
  • Auto: Golf II GTI 16V
« Odgovor #19 poslato: Novembar 21, 2011, 12:35:42 pre podne »
Evo da se i ja ubacim, posto sam probao i taxi i kafanu i jos sto-sta...
Od taxija nemas nista ako ne radis sa svojim autom a i to ti se ne isplati ako neces da radis 12h i vise, kontaj da ti je cena kilometra u Novom Sadu 40 dinara kao i start, pa ti sad vidi koliko treba da se navozas da bi ti nesto ostalo...naravno,treba da uzmes u vid cenu goriva,clanarinu udruzenju,odrzavanja a da ne pricam o ispitu o polaganju grada i jos svasta nesto (oko 400-450e te izadju te aktivnosti),auto mladje ako hoces u normalno udruzenje, upad u udruzenje je od 150e pa do 1000...
Sto ti ljudi kazu, ja sam pogresio, ali bolje da se ucis na tudjim greskama nego na svojim, ali i ja sam tvrdoglavi bosanac...
Idi na predavanja,SVAKO,sedi u prvim redovima i budi dosadan,ali kvalitetno,pitaj,uci unapred...Takve likove, veruj mi zapaze!
Kod mene vecina onih sto su bili takvi,sad su neki K..c ili na faxu ili su im profesori pomogli oko posla...
Jbg, zato ja sedim kuci.
Svu srecu ti zelim i veruj mi, poslusaj me i ako ne upali ja cu ti davati platu dozivotno! :)