OMV u Vršcu - iskustva u proteklih godinu dana, benzin je odličan! Odličan u poređenju sa NIS-om koji je go krš, auto u proseku 20% više troši kad sipam na NIS-u, i još par kolega tvrdi isto. Sipao sam na MOL pumpi između Pančeva i Beograda - kvalitet isti kao i na OMV-u. Dok sam sipao gorivo na NIS-u imao sam više problema (sa Seatom koji sam prodao), menjao EGR ventil, čistio klapnu gasa x puta, check engine se palio često... Što se mene tiče, NIS ne vidi pare od mene skoro.
Koristim PLIN. Meni je najblizi Lukoil i aj da kazemo da je ok, al na Eko pumpi, mislim da je Eko kod Yu Biznis centra, od kad su krenule super kartice sipao sam jedno 5 puta zaredom, dal mi je trosio vise il nekako krate na pistolju ja sam na 500 din inace prelazio 40km a kod njih i manje od 35km... Ljudi savetuju sipanje na Knez pumpama moram probati u skorije vreme.
Što se kneza tiče, beži dalje. Burazerov direktor (čovek ima a4, 2,0 tdi, 2011 godište, kupio ga novog, prešao sa njim 60 000 km) sipao na knezu (negde na izlazu iz BG-a, da ne lažem gde, ne sećam se) i čoveku posle 100 km zviznu dizne i ne znam još šta sve. Šteta 5500 €. Ovi iz Porschea su znali za foru i pitali ga odmah da li je tamo sipao gorivo, jer je tipa petnaesti koji dovlači auto u servis zbog tog đubreta.