Da se osvrnem na letnju sezonu :
Par novih lassa guma me je sasvim dobro sluzilo(pozadi malo starije ali korektne fulda carat), tokom velikih vrucina, gradske voznje i tokom putovanja nisam imao nikakvih zamerki..
Potrosnja goriva mi se kretala izmedju 4.5l(auto put) i 5.5-6l gradske voznje.
Pred odlazak u Grcku na letovanje(Halkidiki,Pefkohori) dvoumio sam se da li da iznajmim krovni kofer, oducim se ipak da ne iznajmim i nisam se pokajao.Naime u gepek mi je stao kofer(zenski najveci koji moze da se zamisli), putna torba prepuna,prenosivi krevetac,nekoliko velikih kesa, pp aparat, prva pomoc i set za pomoc na putu(naravno u donjem delu gepeka rez.tocak sa osnovnim alatom dizalicom,litrom ulja i antifriza!.U kabini(na mestu suvozaca nekoliko torbi i decija kolica kao i torba- frizider iza mog sedista(ispod nogu suvozaca- ''suvozac' ne moze da dohvati jos nogama patos vozila dok sedi:) ).U povratku sa odmora pored navedenih stvari naslo se jos desetak vecih i manjih kesa iz sopinga!
Neverovatno, i sam nisam mogao da verujem kad smo se vratili i povadili sve stvari kolika je kolicina bila u pitanju...Zao mi je sto barem nisam slikao povadjene stvari da se vidi o cemu je rec(bio sam mrtav umoran u tim trenucima)
U voznji pored potrosnje koju sam naveo auto se ponasao besprekorno i zaista sam zadovoljan njegovom 'eksploatacijom'.U planu su mi korekcije enterijera(volan, rucica menjaca, sediste vozaca i centralna konzola) redovan servis i par novih guma za zimski set.
Za kraj par slika sa odmora i danas posle zasluzenog pranja i poliranja:

Послато са LG-D320 уз помоћ Тапатока