Ja imam takodje Mk4, 2002 godiste, highline, 3 vrata. Isto kao i ti imam u jednim i drugim vratima po 2 komada i pozadi isto u obe stranice po 2, ukupno 8. Rade mi perfektno, zvuk je odlican. Moj savet ti je da prvo probas sa nekim drugim player-om, moguce da su tom fabrickom otisli izlazi ili tako nesto. Ja sam u autu kada sam kupio imao neki pijacarski player i zvuk je bio jeziv (kao i tebi), neki zvucnici su cak i prekidali...Kada sam kupio Alpine player nov i postavio, druga pesma

Zvuk je cist i poprilicno jak. Najbolje pozajmi od nekoga player pa isprobaj, to ti je moj savet.
Ako su ti otisli zvucnici, ne verujem da su otisli svi...mozda ti je otisao samo npr prednji desni kog najbolje cujes ili prednji levi, pa da ti on kvari celokupnu sliku. Ako mozes da kontrolises balance (levu-desnu stranu) i fader (napred-nazad), istestiraj sve zvucnike da vidis kako rade, sve 4 kombinacije levi prednji (levo+napred), levi zadnji (levo+nazad) i tako isto za desnu stranu. Kod vecine playera koji mogu da se kupe novi ima ta opcija, ne znam za tu fabricku muziku. Ako tako utvrdis da ti je otisao neki zvucnik, samo njega zameni i garantujem da ces biti zadovoljan muzikom.