Autor Tema: lampica akumulatora na instrument tabli  (Pročitano 15893 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže bure1

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
Odg: lampica akumulatora na instrument tabli
« Odgovor #20 poslato: Februar 13, 2012, 12:58:52 pre podne »
ajde i ja da se pozalim na alternator.da kkazem odma da je regler zamenjen.evo problem.veceras upalim auto hvala Bogu vergla mao mina,ali me zacudi kada je upalio onako lapica akumulatora jedva ckilji.dodam gas ona prestane,ali cim tpustom gas ponovo ckilji.upalim svetla,grejanje,a ona prestane da ckilji,cim to sve pogasim ponovo pocne.u cemu je fora?

Van mreže bure1

• Sr. Member
« Odgovor #21 poslato: Februar 13, 2012, 04:32:41 posle podne »
kako lose puni,a kada se upale potrosaci prestane da svetli lampica.evo danas sam ga upalio i nije svetlela.

Van mreže bure1

• Sr. Member
« Odgovor #22 poslato: Februar 14, 2012, 07:52:53 posle podne »
e bas vam hvala svima na tolikim odgovorima.

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
  • Auto: golf country
« Odgovor #23 poslato: Februar 15, 2012, 10:16:21 posle podne »
ili imas spoj u tabli ili dioda u alternatoru pa ckilji dok ne upalis neki potrosac
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

Van mreže Mister No

• VW Početnik
  • Auto: VW Golf 2
« Odgovor #24 poslato: Februar 17, 2012, 11:23:36 posle podne »
Iz ličnog iskustva mogu reći da sam imao isti problem da lampica gori neko vreme kad ase upali (mali ler gas) gasise dodavanjem gasa odmah, treperi kada se upali auto a kada se uključi bilo koji potrošač lampica za akumulator se ugasi. Naravno kada sam menjao akumulator proveravali su mi punjenje kako ide i rekli da proverim alternator i regler, naravno otišao kod mehaničara i tražio proveru i servisiranje. Epilog četkice su se bile pojele skroz a regler je bio na izdisaju sve to servisirano i sada nema problema.
Moram reći da mi već odavno štampana ploča na instrument tabli nije ok pa gopri  non stop lampica za tempreaturu i mislio sam da je ovo samo još jedan kvar. Zato poslušaj savet pravac dobar elektirčar da ti sve to proveri i naravno možeš da očekuješ servisiranje alternatora i reglera što ne bi bilo loše da uradiš ukoliko to nisi radio skoro.